USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У війні з Росією вже розпочався переломний момент, – Буданов

25 Серпня 2022 16:45
Росіяни почали розуміти, що їхня армія не така вже й сильна, системи ППО не такі вже й хороші – і армія РФ насправді не здатна захистити тимчасово окуповану українську територію.

Про це заявив очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов, передає ТСН.

«Армія РФ насправді не здатна захистити тимчасово окуповану українську територію», – зазначив він.

За його словами, російська армія – зовсім не друга армія світу, і навіть не четверта, а переломний момент у бойових діях уже розпочався.

Читати ще: У розвідці відповіли, чи готує Білорусь наземну операцію проти України

«І розплата прийде. Розуміння, що розплата буде, приходить до людей, коли вони особисто починають бачити та відчувати, що війна – це не десь там, у якійсь частині світу, а у них. Тому переломний момент уже розпочався», – додав він.

Нагадаємо, за словами міністра оборони Великобританії Бена Воллеса, за пів року втрати РФ в Україні уп’ятеро перевищили втрати за 10 років в Афганістані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 25 Серпня 2022 17:28
Повибивайте хлопці цю нечисть з нашої землі!
Бенксі Показати IP 25 Серпня 2022 17:47
) ) ) )
Правда Показати IP 25 Серпня 2022 19:04
Це хто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus