USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Французи збирають підписи проти витрат на дружину Макрона

7 Серпня 2017 08:59
У Франції понад 170 тис. осіб підписали петицію, яка вимагає відмовитися від виділення бюджетних грошей на утримання дружини президента країни Еммануеля Макрона.

Текст цієї петиції розміщений на сайті Change.org, пише Новое время.

Петиція спрямована проти планів французької влади привласнити дружині президента країни офіційний статус.

В ході передвиборної кампанії Макрон запропонував створити відповідний регламент, який зміг би визначити офіційний статус супутниці очільника держави. Він пояснив, що це могло б дозволити контролювати рівень її витрат.

Автор петиції вважає несправедливим виділення бюджетних коштів на утримання першої леді Франції.

"Немає ніяких причин, чому дружина глави держави може утримуватися за рахунок державних коштів. У Бріджит Макрон вже є команда з декількох співробітників, двох секретарів і двох співробітників служби безпеки. Цього достатньо", - написано в тексті звернення.

Вирішити питання про утримання дружини президента автор петиції пропонує за допомогою референдуму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кіндрат Панасович Показати IP 7 Серпня 2017 10:39
французи припухли б коли взнали які "витрати на утримання" йдуть президентові, його жіночці, їхнім діткам, міністрам, депутатам та їх родичам у десятому коліні в Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus