USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Макрон витратив за три місяці на макіяж 30,7 тисячі доларів

26 Серпня 2017 04:56
Адміністрація президента Франції Еммануеля Макрона підтвердила, що за перші три місяці на макіяж Макрона було витрачено 30,7 тисячі доларів. Влада заявила, що намагаються знайти «більш дешевий варіант» і зменшити витрати на візажистів, інформує TJ.

Раніше французьке видання Le Point опублікувало статтю, в якій йшлося про те, що президент Еммануель Макрон за три місяці при владі витратив на макіяж 26 тисяч євро (1,9 мільйона рублів). Глава держави оплачував витрати «грошима платників податків», і повідомлення викликало хвилю критики, в тому числі і в соцмережах.

За даними видання, Єлисейський палац двічі оплачував роботу візажиста, такої собі Наташі М. Перший раз їй заплатили 10 тисяч євро, другий - 16 тисяч. Президенту наносили макіяж перед прес-конференціями, публічними виступами і поїздками. Після того, як про це стало відомо, представник уряду повідомив, що бюджет «буде значно скорочений».

Як зазначив Le Point, скандал, пов'язаний з макіяжем, відразу ж порівняли зі скандалом навколо стрижки попереднього президента Франсуа Олланда, яка обходилася приблизно в 11 тисяч доларів на місяць. При цьому видання підкреслило, що Макрон витрачає приблизно стільки ж на макіяж, скільки і два його попередника.

Видання відзначило, що повідомлення про вартість макіяжу Макрона з'явилися перед кадрової реформою і можливими скороченнями в уряді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus