USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Фронт-офіс і Custody RECords: відділення поліції в Луцьку осучаснять за 4 млн

23 Червня 2023 23:06
Головне управління Національної поліції у Волинській області оголосило тендер на капітальний ремонт частини першого поверху адміністративного приміщення відділення поліції №3 Луцького районного управління поліції для влаштування Front Office та Custody RECords.

Торги тривають на сайті держзакупівель. Пропозиції учасників приймають до 24 червня. Аукціон заплановано на 26 червня.

Очікувана вартість робіт – 4,2 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, капітальний ремонт частини першого поверху адміністративного приміщення відділення поліції №3 у Луцьку включатиме заміну вікон і дверей, пробивання прорізів у цегляних стінах і перегородках, мурування окремих ділянок простих зовнішніх стін із цегли, улаштування перегородок, внутрішнє опорядження, улаштування нового покриття підлоги, влаштування козирка та пандуса, сантехнічні роботи, ремонт електроосвітлення, встановлення та налагодження системи пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу, управління евакуацією та системи передавання тривожних сповіщень, встановлення та налагоджування системи відеонагляду, управління та контролю доступу, системи охоронної сигналізації, системи оповіщення тощо.

Усі роботи планують закінчити до 31 грудня 2025 року.

Гарантійний термін експлуатації становитиме десять років.

Відзначимо, що Custody Records – це важливий проєкт для підрозділів поліції, який гарантує безпеку затриманих і правоохоронців. Електронна фіксація всіх дій дозволяє запобігти порушенню прав затриманих і неправдивим звинуваченням стосовно працівників поліції. Цей проєкт спрямований на підвищення рівня довіри громадян до правоохоронної системи і передбачає цілодобову фіксацію всіх дій щодо затриманої особи чи відвідувача, який потрапляє до відділку поліції. Система Custody Records фіксує всі дії з моменту затримання особи до прийняття рішення судом.

Поліцейський фронт-офіс – це новий відкритий простір для комунікації з громадянами. Така організація роботи зменшує навантаження на інші служби поліції та водночас прискорює комунікацію між структурою та громадянами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus