USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Гузь і Пиза ще не поділили посаду. ФОТО

3 Листопада 2011 13:33
Посада голови обласного осередку «Фронту Змін» може залишитися вільною аж до парламентських виборів. Виконувач обов’язків голови осередку Олександр Пиза готовий обіймати свою нинішню посаду, при цьому фактично залишаючись керівником партії на Волині. «Я це усвідомлюю і це мені не заважає жити і працювати» - зауважив він під час прес-конференції 3 листопада.

Хто ж очолить оновлену фракцію «Фронту змін» в Луцькій міській раді після об’єднання цієї політичної сили з партією, в обласному осередку поки не визначилися. Зі слів екс-голови облосередку «За Україну!»Ігоря Гузя, це питання ще обговорюється й перших результатів слід очікувати на черговому засіданні сесії міськради.

Водночас Гузь додав, що депутати міської ради Роман Романюк і Павло Данильчук, які раніше представляли партію «За Україну!», уже вступили до лав партії Яценюка й, імовірно, долучаться до однойменної фракції в міськраді. Тим часом «із позапартійними членами фракції «За Україну!» Богданом Шибою й Іваном Корчуком наразі тривають переговори щодо вступу у фракцію «Фронту Змін», – зауважив Ігор Гузь. Крім того, політик наголосив, що узгоджується питання щодо формату представництва «фронтовиків» в міськраді – буде це фракція чи депутатська група.

Олександр Пиза додав, що з приємністю сприйме повернення до лав політичної сили Віталія Кварцяного, який покинув партію й фракцію в міськраді у березні минулого року. Щоправда, поки керівник осередку лише планує звернутися до Кварцяного з такою пропозицією: «Попередньо ми спілкувалися, але в нього була категорична мова стосовно Святослава Кравчука (колишній голова обласного осередку «Фронту Змін», - «ВН»)... Але після подій зі зміною керівництва і вступом Кварцяного до депутатської групи ми ще з ним не мали розмовляли. Ми хочемо поспілкуватися з цього приводу і запропонувати йому вступити до фракції».

Святослав Кравчук, як керівник обласного осередку ФЗ, нібито не влаштовував й Ігоря Гузя. Принаймні, під час прес-конференції Гузь констатував, що кілька місяців тому дійсно стверджував про неможливість налагодження співпраці «За Україну!» й «Фронту Змін», але буцімто винятково через несприйняття дій Кравчука в обласній раді: «Ця політика узгоджувалася, з моєї точки зору, з окремими представниками Партії регіонів в області. Я не можу сказати, що бачив це, але я це знаю. І, очевидно, це було мною сказано, і я від своїх слів не відмовляюся. Виборець, журналістське середовище, суспільство бачили ці дії. Запит зробіть в обласну раду – голосування ПР і «Фронту Змін»: скільки вони співпадали, скільки - ні. Я не кажу про економічні питання, а про політичні. На сьогодні Кравчук не є керівником партії, не є членом політичної ради партії тут в області. Це питання зняте, так що, я вважаю, ми відкриваємо нову сторінку дільності».

Наразі в обласній раді «Фронт змін» представляють 3 обранці громади, а в Луцькій міській – 2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Опозиціонер Показати IP 3 Листопада 2011 14:53
Кравчук - це колишній кучміст, він з тими хто при владі. Добре що його погнали з Фронту. А Гузь малодчик, зараз діяльність розгорне, буде мочить власть
анти-Гусь до Опозиціонер Показати IP 4 Листопада 2011 07:53
Ось саме що "мочити" бла-бла-бла - він мастак, а треба щось для людей робити, чого Гузь взагалі не вміє, а балакунів і так вистачає і вони вже порядком набридли!
іван Показати IP 3 Листопада 2011 14:56
За Україну цікава партія, але ясно шо зараз треба обєднуватися. Не той час коли треба показувати амбіції.
Лучанин Показати IP 3 Листопада 2011 14:59
Я зауважав Гузя. Поступитися посадою голови партії "За Україну" і піти ніким у Фронт Змін це канєшно поступок. Зараз навпаки кожен хоче свою партійку створити, щоб покерувати
ха-ха до Лучанин Показати IP 4 Листопада 2011 11:15
ніким це начальником штабу, де практично зосереджені всі органфзаційні і фінансові можливості.
Арсеній Показати IP 3 Листопада 2011 15:04
Ще не поділили посади? А шо тут ділити? Гузь - голова. Хто такий Пиза?
Олексій Показати IP 3 Листопада 2011 15:06
Тепер за ФЗ можна голосувати. А то понабирали до себе кучмістів - Кравчук, Кварцяний... Ще б Дєндібєріна вигнали було б супер
Олександр Показати IP 3 Листопада 2011 15:08
Не знаю хто був ініціатором вступу Гузя в партію, але це нормальний крок. Партія стає опозиційною. Бий Янека!
ш...ба Показати IP 3 Листопада 2011 16:23
6 чи 7 партія...справжній активний гомосексуаліст.Ні,просто пі...рас
Лучанину Показати IP 3 Листопада 2011 16:47
Та Гузь хоче Пизу з`їсти і очолити реінкарнацію фронту, як справжньої революційної сили, яка вогнем і мечем вимете усю мразь з ВОДА і Луцької міськради. Голосуй за Гузя-я-я-я!!!
Гузь Показати IP 3 Листопада 2011 17:09
У вас є гроші? Тоді я іду до вас!!!!!
Кононович. Показати IP 3 Листопада 2011 17:15
Мы приветствуем выбор Киндерсюпризов на Волыни Красный-игорёк и там засрётся наделав склок и интриг.Ослабит нацистов.И как фашист Гузь будет с балончиком бегать и писать "смерть жидам"-это прямая угроза еврею Яцынюку. Интересно . . . .Гузь предавай,розрушай и ври чем побольше это радует!
Йоу Показати IP 3 Листопада 2011 17:21
Кварцяний не в березні минулого року покинув
Совість Волині Показати IP 3 Листопада 2011 17:33
Предавайте или зраджуйте, это не важно ,лижбы по больше и по чаще!
Совок Показати IP 3 Листопада 2011 19:21
У Яценюка крыша окончательно съехала. Впрочем человеки и их мнение для него - пыль, главное цель - президент Украины. Было бы у Пызы больше самолюбия плюнул бы в лицо лидеру и ушёл. А так ждет, пока какой-нибудь толстосум купит партейку и возглавит ее. Кстати, Гузь там тоже ненадолго, это он так, от безисходности переметнулся, перед выборами, а после них видно будет.
Кіндрат Показати IP 3 Листопада 2011 20:45
Як Гузь робить цьмок цьмок у Арсенія, це ж просто приятно смотреть на колишнього свободівця
Бомба Показати IP 3 Листопада 2011 21:23
Ця гусяча тушка ще й добре топтана.
Граната Показати IP 3 Листопада 2011 22:00
Нарешті сталось... Гусь вступив у ФРОНТ ИЗМЕН!
марко Показати IP 3 Листопада 2011 22:20
гузь, припини агітувати за себе під різними іменами (Арсеній, Лучанин, Олексій). чи це ще ... тобі допомагає? тоді два голоси тобі забезпечено.
Оглядач Показати IP 4 Листопада 2011 10:37
Гузь типовий приклад політичного колобка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus