USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Фронт змін» відкрив у Луцьку громадську приймальню. ФОТО. ВІДЕО

13 Січня 2011 09:01
У Луцьку на вулиці Чорновола, 2в, 12 січня відкрили громадську приймальню депутатів Луцької міської ради фракції «Фронт змін».
«Ми робимо справу абсолютно не політичну. Це наша ініціатива. Ми вирішили відкрити громадську приймальню для усіх людей, не важливо від їх фінансового статку, політичної приналежності. Юридичні знання, плюс наша ініціатива», - зазначив депутат Олександр Пиза.
Виявляється, таку приймальню минулого місяця уже відкрили депутати-«фронтозмінівці» Луцької районної ради працює вона на вулиці Ковельській, 68. Депутат луцької районної ради Василь Курочко розповів, що до приймальні звернулося уже більше десяти громадян. У приймальні збирають інформацію про проблеми міста та району, надають юридичну допомогу тим, хто її потребує.
«Ми докладемо усіх зусиль, аби ті депутати, які були обрані, не просиджували свої місця а працювали на благо громади, яка їх обрала. Ми докладатиме всіх зусиль, аби механізм реалізації народовладдя, громадського контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування і виконавчої влади працював на повну», - зазначив окружний координатор політичної партії «Фронт Змін» Олексій Чайка.
На відкриття приймальні 12 січня завітали учасники вертепу благодійного марафону «Незрячій дитині – тактильну книгу», які збирають кошти для купівлі брайлівського дисплея. Цей дисплей хочуть придбати у Крупівський навчально-реабілітаційний центр для дітей з вадами зору.
Окрім цього член ради луцької міської організації «Фронту змін» Андрій Остапюк закликав присутніх і усіх бажаючих долучитися 15 лютого до здачі крові для онкохворих дітей.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus