USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Fujitsu розробляє технології захисту для USB-флешок

7 Червня 2009 14:00
Компанія Fujitsu розробляє дві нові технології для захисту цінної інформації, збереженої на флешці. Про це 7 червня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Цікаво.Ком, у першому випадку мова йде про USB-пристрої з вбудованим процесором і батареєю, який зможе вилучити всю записану інформацію через якийсь певний період часу (наприклад, через 24 години) або ж при підключенні до неавторизованого комп’ютера.
Друга технологія має на увазі заборону на копіювання інформації з флешки на неавторизований комп’ютер, а також обмеження на роздрукування і пересилку по email.
В основному, такі флешки будуть зручні для корпоративного використання, коли розповсюдження інформації є небажаним. На жаль, наразі немає інформації про те, коли дані розробки почнуть застосовуватися на практиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus