USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Майже поглядом спиняв м'ячі»: «Говерла» проти «Волині»

3 Листопада 2014 18:57
Футбольний матч поміж ужгородською Говерлою та луцькою Волинню відбувся в Ужгороді сьогодні, 3 листопада. Гра закінчилася із рахунком 0:0.

Як мінімум 7 разів рятував команду голкіпер "Волині" Віталій Неділько. Він не давав м'ячу потрапити в ворота лучан. Коментатор гри та вболівальники вже встигли його назвати героєм матчу.

"Футболіст, який сьогодні майже поглядом спиняє м'ячі", - зауважив коментатор.

Нагадаємо, дубль «Волині» вчора, 2 листопада, привіз перемогу із міста Мукачеве.

Старший тренер луцької "Волині" 2001 – 2005 рр., головний тренер ужгородського "Закарпаття" 2005 – 2008 років Петро Кушлик перед грою зауважив, мовляв, вболівальники ужгородської "Говерли" засумували за виграшними емоціями.

«Думаю, що матч проти Волині – то шанс для закарпатської команди добитися нарешті першої перемоги в чемпіонаті. Відступати уже нікуди. Грозний, добре знаючи сильні якості "Волині", повинен вибудувати гру "Говерли" в переможному ключі», - зазначив він.

З його слів, у лучан помітні проблеми із захистом. Команда пропустила в чемпіонаті 18 м'ячів, і це при тому, що впевнену гру демонструє голкіпер Неділько.

«Якби не він, то "Волинь" пропустила б значно більше. Ужгородці мусять скористатись з цієї ситуації. Вони протистоятимуть команді свого рівня, супернику, в боротьбі з яким можна доводити свої амбіції», - резюмував Кушлик.

Волинські вболівальники на матчі:


Склади команди:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus