USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Футболіст з Ковеля підсилив «Чорноморець» і гратиме проти «Волині»

28 Серпня 2020 23:44
Одеський «Чорноморець» підсилився трьома гравцями, які раніше грали в УПЛ, Підківкою, Козаком, Валєєвим та ще одним футболістом «Металіста-1925» Поспєловим.

Всі футболісти зможуть допомогти клубу вже у стартовому турі Першої ліги проти «Авангарду», повідомляє ВолиньPost з посиланням на Спорт24.

Як відомо, Артем Козак – уродженець Ковеля та вихованець Люблинецької ДЮСШ. Свій футбтольний шлях Артем розпочинав у «БРВ-ВІК» з Володимира-Волинського, згодом був запрошений у академію київського «Динамо». Потім знову повернувся у рідний «БРВ-ВІК».

У 2016 році підписав контракт з грецьким ПАОКом, де у сезоні 2016/17 років став срібним призером молодіжного чемпіонату Греції, а наступного сезону – переможцем цього турніру. Взимку 2019 року з’явився у заявці «Арсеналу», а згодом підписав угоду з львівськими «Карпатами». За які зіграв 10 матчів та відзначився 1 голом.

У минулому сезоні «Чорноморець» фінішував на десятому місці в Першій лізі. У стартовому турі нового чемпіонату команда Сергія Ковальця 29 серпня зіграє з «Авангардом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus