USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Футболіст збірної України відмовився грати під керівництвом російського тренера

28 Лютого 2022 02:18
Півзахисник угорського «Ференцвароша» та збірної України Олександр Зубков вирішив призупинити свою участь у матчах через війну в Україні. Зубков вирішив відмовитись від виступів за клуб з Будапешту. Причина – військова атака РФ на Україну. Команду тренує росіянин Станіслав Черчесов.

Про це повідомляє Спорт 24.

Як мінімум він пропустить найближчий матч, що пройде в неділю. В клубі відповіли на його прохання згодою. Сказано, що він зараз переживає за близьких і рідних, що перебувають в Україні.

Пресслужба «Ференцвароша» наголосила, що клуб виступає за мир. Також клуб зазначає, що спорт має сприяти миру у всьому світі. Але також повідомляється, що «фраді» не втручаються у політичні питання. Про країну-окупанта Росії – жодної згадки.

25-річний вінгер грає за Ференцварош з літа 2019 року. Він вихованець «Шахтаря». Також грав за «Маріуполь». Олександр Зубков за 18 зустрічей у складі збірної України забив 1 гол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus