USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Футболістів «Волині» чекають санкції

4 Травня 2014 19:49
Санкції, причому серйозні, очікують футболістів «Волині» по приїзду додому після провальної поразки від ужгородської "Говерли".

Про це у коментарі клубній прес-службі повідомив старший тренер «Волині» Володимир Дикий.

Він зазначив: «Що сказати по грі. Рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі – нашої команди сьогодні там не було видно. Сьогодні кожен футболіст грав, як хотів, не було ігрової дисципліни, були провали, розриви у лініях. Програли усю боротьбу, яку тільки можна було на будь-якому клаптику поля. Грали дуже погано. Скільки я у футболі, як гравець чи тренер, то такої безпорадної гри, як сьогодні, ще не бачив. Не знаю, що стається з гравцями, адже готуються дуже серйозно, рухаються, б’ються, аж іскри летять… А виходять на поле – усе забувають і забувають, що грають для людей, для того щоб і себе проявити у футболі, показати високий рівень.
Можливо, гравці вирішили, що задача уже виконана, бо з Прем’єр-ліги ми не вилітаємо. Але ж грати треба, треба проявляти характер, а, повторюся, такої безпорадної команди, як сьогодні, я ще не бачив. Повернемося у Луцьк і з гравцями буде дуже серйозна розмова. Ця поразка поставила перед нами дуже багато запитань».

ВІДЕО-КОМЕНТАР ВОЛОДИМИРА ДИКОГО

Щодо санкцій, які можуть бути застосовані до команди, то Дикий зауважив: «Повернемося додому, розберемося і, вважаю, що будуть. Причому дуже серйозні».

Окрім того, він додав: «У перерві, справді, була дуже серйозна мова, я не буду її передавати, але гравці сиділи й мовчали. Я казав, щоб у другому таймі вони просто проявили свої найкращі риси, передусім – характер. Але гравці вийшли на поле і нічого не змінили. Повторюся – сьогодні у нас не було команди».

Щодо стану головного тренера лучан Віталія Кварцяного, Володимир дикий розповів: «Триває реабілітація, кожного дня стан здоров’я нашого головного тренера покращується, але такі поразки, як сьогодні, йому здоров’я не додають. Він також дуже сильно переживає, а йому нервувати не рекомендовано. Думаю, що до кінця чемпіонату Віталій Володимирович ще не повернеться, а на новий сезон уже буде при справі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 5 Травня 2014 06:57
А в Столяра команда так не грала
йося моргенштерн Показати IP 5 Травня 2014 08:52
як завжди, програму -мінімум виконали (залишитись в лізі) а далі ЗЛИВАЄМО ВСЕ!!! І ТАК КОЖЕН РІК! Попередній рік - 12 матчів без перемог з лозунгом "до єврокубків один крок!". Сезон 2011-2012 15 матчів усього 2 перемоги (одна з них над трупом "олександрією"). Сезон 2010-2011 - 11 останніх матчів і 1 перемога над "Оболонню"!!! Ще раніше - Металург Запоріжжя 0:2 який був на останньому місті але дуже потрібно було залишитися у "вишці", "Волинь" автобусом на виїздні матчі, а МЗ чартером у Луцьк!!! Тепер "Дніпру" - це зрозуміло, і головне не вперше, Зорі та Чорноморцю треба - будь-ласка!!!
Андрій Показати IP 5 Травня 2014 13:51
В мене враження що Волинь грає на тоталізаторі )) іхай зарплату не дають. Вони собі і так зароблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus