USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Футболістку з Волині викликали в збірну України на матчі Ліги націй

13 Вересня 2023 22:38
22 та 26 вересня національна жіноча збірна України зіграє свої перші поєдинки у груповому турнірі дебютного розіграшу Ліги націй УЄФА. Навчально-тренувальний збір команди розпочнеться 18 вересня в Гданську. У списку викликаних футболісток є півзахисниця ЖФК «Ладомир» із Володимира, уродженка Маневиччини Вікторія Гірин.

Про це інформує Українська асоціація футболу.

Синьо-жовті виступатимуть у групі В3, де змагатимуться з командами Польщі, Сербії та Греції.

Читати ще: Двоє футболістів із Луцька гратимуть за молодіжну збірну України

Поєдинок 1-го туру Україна – Сербія відбудеться 22 вересня в польському містечку Старогард-Ґданський. Час початку гри – 16.00 за київським часом. Матч 2-го туру Польща – Україна відбудеться 26 вересня (початок – о 19.00 за київським часом). Прийматиме його Міський стадіон у Гдині.

Європейський відбір національна жіноча збірна України розпочне з новим наставником – Володимиром Пятенком, який поки є виконуючим обов’язків головного тренера.

Читати ще: Футболістка з Волині – у трійці кращих бомбардирів жіночого чемпіонату України

У список гравчинь, викликаних на навчально-тренувальний збір, увійшло 23 футболістки. Для Вікторії Гірин це вже не перший виклик у збірну. Вона дебютувала за головну команду країни 1 грудня 2020 року в матчі кваліфікації чемпіонату Європи проти Чорногорії. Усього в активі спортсменки сім матчів.

Додамо, що запрошення у збірну також отримали ексгравчині «Ладомира» Катерина Боклач, Христина Перевізник та Даяна Семків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus