USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Повернення легенди: Шовковського внесли до заявки збірної на гру з Францією

7 Жовтня 2020 14:13
У зв‘язку з тим, що у складі національної збірної України залишився один здоровий голкіпер, тренерський штаб синьо-жовтих ухвалив рішення внести до заявки на товариську гру з Францією асистента головного тренера Олександра Шовковського.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

«Регламент УЄФА дозволяє включати до списку учасників матчу в тому числі гравців, які не мають професійного контракту із жодним клубом, але при цьому є громадянами тієї країни, яку представляє збірна.

Олександр Шовковський завершив професійну кар’єру гравця у грудні 2016 року, однак підтримує себе у гарній фізичній формі, постійно проводячи індивідуальні тренування», – повідомив прессекретар національної збірної України Олександр Гливинський.

Тренерський штаб збірної України наголошує, що не розглядає Олександра Шовковського як обов’язкового учасника сьогоднішнього поєдинку. Вихід Олександра на поле може стати можливим лише в тому разі, якщо ПЛР-тест воротаря команди Георгія Бущана, який разом з іншими гравцями збірної здавав його сьогодні вранці, виявиться позитивним або Георгій, припустімо, отримає ушкодження під час матчу, яке унеможливить його подальшу участь у грі.

Результати сьогоднішніх контрольних тестів на коронавірус очікуються близько 16-ї години.

Нагадаємо, раніше позитивні тести на коронавірус отримали інші воротарі збірної – Лунін, Паньків та Пятов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Остап Вакарчук Показати IP 7 Жовтня 2020 14:45
От знайшли легенду периферійного значення Олександра Шовковського. У цього воротаря хоча один світовий чи європейський титул є, як у цих дійсно легендарних воротарів, які визнані у світі найкращими голкіперами року, це : у 2016 році Мануель Нойєр ФК "Баварія" Німеччина; у 2017 році Джанлуїджі Буффон ФК "Ювентус" Італія; у 2018 році Тібо Куртуа ФК "Реал Мадрид" Іспанія та у 2019 році Аліссон Рамзес Беккер ФК "Ліверпуль" Англія.
прн до Остап Вакарчук Показати IP 7 Жовтня 2020 15:08
Ахахахаха. А ти смішний. Особливо про Куртуа, шо він легенда. Але молодець, підняв настрій. )
Андрій Показати IP 7 Жовтня 2020 15:17
Легенда по тусовках.
Остапові Показати IP 7 Жовтня 2020 18:51
Ти хоч раз м'яча в руках чи ногах тримав? Судити всі ми ......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus