USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Футбольна команда луцького вишу – віцечемпіони Кубка України серед жіночих команд

24 Листопада 2023 23:13
Упродовж 19–23 листопада 2023 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбувався Кубок України з футболу серед жіночих команд ЗВО. Футболістки ВНУ імені Лесі Українки впевнено подолали груповий етап, перемігши всіх трьох суперників – Київський національний університет імені Тараса Шевченка (4:2), Львівський державний університет фізичної культури (6:0) і Сумський державний університет (6:0).

Про це повідомляє пресслужба вишу.

За підсумками трьох турів команда ВНУ імені Лесі Українки посіла перше місце в групі й згідно з регламентом зустрілася у фіналі з переможцем іншої групи – командою Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Основний час закінчився внічию – 0:0. У серії пенальті перемогли уманчанки з рахунком 2:0. Незважаючи на програш у фіналі, наша команда здобула історичний результат для жіночого футболу Університету імені Лесі Українки.
Нашу команду на змаганнях підтримували ректор Анатолій Цьось, проректорка з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік.
Враженнями від змагань поділився наставник команди Олег Бортнік: «Рівень змагань був високим. Радує те, що студентські команди стають сильнішими. Результатом на сто відсотків не задоволений, адже ми могли посісти перше місце, по грі й по всіх показниках були сильніші за суперника. Трішки прикро. Таке враження, що до турніру вже було зрозуміло, хто яке місце мав посісти. На мою думку, в нас забрали перемогу судді. Дівчата дуже засмучені, але я їм вдячний за боротьбу».
Гравчиня команди Анастасія Довганик заявила, що футболістки налаштовані лише покращувати результат у майбутньому: «Турнір проходив добре, були хороші команди і було з ким позмагатися. У фіналі фортуна була не на нашому боці, арбітр ухвалив багато спірних рішень. Основний час закінчився внічию, а пенальті – це лотерея. Нам не пощастило. Ми викладалися по максимуму в кожній грі. Нам був неважливий рівень суперника. Упевнена, що ми будемо налаштовані на наступні турніри і станемо сильнішими. Прикро, що не вдалося зайняти перше місце, але все попереду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus