USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Футбольні матчі транслюватимуть у форматі 3D

7 Грудня 2009 13:56
За угодою ФІФА та Sony, матчі Чемпіонату світу з футболу вперше транслюватимуться у форматі 3D.
24 футбольні матчі, що пройдуть у червні та липні, зніматимуть на професійні 3D-камери. Стереоскопічний запис транслюватиметься у різних містах світу – Берліні, Лондоні, Мехіко, Парижі, Ріо-де-Жанейро, Римі та Сіднеї. Пізніше ці відео можна буде придбати в магазинах та переглянути за допомогою стереоскопічних окулярів.
У майбутньому Sony планує інтегрувати 3D-технологію в інші свої продукти – телевізори, комп\'ютери та ігрову консоль PlayStation 3. В корпорації сподіваються, що демонстрація ЧМ-2010 в 3D сприятиме зростанню популярності технології, – пише Телекритика.
Вперше футбольний матч транслювався в 3D у жовтні 2009 року на стадіоні «Ацтека» (Мехіко) зу участі команд Америка – Гвадалахара.
Чемпіонат світу цього року пройде у Південно-Африканській республіці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Roma Показати IP 7 Грудня 2009 16:24
Цікаво,правда у нас таке буде не скоро..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus