USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Футбольні вболівальниці: сексуальні, відомі та… українські. ФОТО

26 Серпня 2013 17:25
Поговоримо сьогодні про дівчат-вболівальниць. Що для них футбол: шоу, де бігають красиві хлопці чи видовище без якого важко уявити життя?

Дівчата-вболівальниці, як правило, фанатіють інакше, аніж вболівальники-чоловіки: вони не обпиваються пивом, гучно не лаються на суддю, не плюють насіння, але любов до гри у них від того не зменшується.
«Ет, та що ті баби тямлять у футболі», – любить скептично говорити мій товариш. Так, можливо, не всі вони відрізнять дубль-ве від тотального футболу, але представниці прекрасної частини людства радіють успіхам улюбленої команди не менше, аніж справжнісінькі ультрас. Розглянемо за кого вболівають зіркові жінки. А також поспілкуємося з чарівними українськими фанатками.

Камерон Діаз стежить за «бджолами», а Шанайя Твейн – за «сороками».

Левову частку відомих вболівальниць утримують англійські клуби. Воно і не дивно, адже чимало зірок народилося саме на Британських островах.
Королева Великобританії Єлизавета II вибрала для симпатій столичну команду «Арсенал».


Вболіває за «канонірів» з малих літ і співачка Dido.


Улюбленим гравцем напарниці репера Емінема в ті часи був Рей Парлор.
Відомих фанатів має і інша лондонська команда – «Челсі». Недарма ж підопічні Жозе Моуріньо носять горде прізвисько «аристократи». Грі «синіх» симпатизує донька магната Формули-1, модель та телеведуча Тамара Еклстоун.



Уродженка ПАР, «оскароносна» Шарліз Терон та американка Рене Зелвегер (теж нагороджена статуеткою американської кіноакадемії) також вболівають за «Челсі».



Знаменитій і сексуальній Анджеліні Джолі раніше приписували любов до «Арсеналу», однак завдяки синові Медоксу, «Лара Крофт» відвідує матчі за участю «Ліверпуля».


Кажуть, що й екс-солістка «Спайс гьорлз» Мелані Чісхольм (Мел Сі) фанатіє від матчів мерсисайдців.



Колишня партнерка Мел Сі по гурту, Мелані Браун, (Мел Бі) народилася в місті Лідсі. Тому і вболіває за трьохразового чемпіона Англії – «Лідс Юнайтед».

Зірка «Піратів Карибського моря», Кіра Найтлі, зростала в Лондоні.


Улюблена команда актриси – «Вест Хем Юнайтед». Співачка Кетті Пері, хоч родом зі штатівської Каліфорнії, жінка теж цікавиться поєдинками «молотобійців».


Канадська виконавиця стилю кантрі Шанайя Твейн, можливо, фанатіє від хокею, але на один зі своїх концертів Твейн вдягнула футболку «Нюкасла».

Актриса Камерон Діаз вибрала для вболівання не якийсь топовий клуб, а скромний «Брентфорд». Ця команда зі Західного Лондона має прізвисько «бджоли» (кумедніше було якби за «Брентфорд» вболівала Джолі), виступає в третьому по силі англійському дивізіоні.


Тепер перенесемося до Апеннінського півострова. Секс-символ 60-70-их років минулого століття, Софі Лорен, народилася в Римі. Але вболіває вона не за «Рому» чи «Лаціо», а за неаполітанський «Наполі». Якось Софі Лорен обіцяла влаштувати стриптиз, якщо «Наполі» досягне певного успіху, однак обіцянку не виконала.



Міс Італіїї 2004 року Крістіна К'яботто є обличчям офіційного телеканалу туринського «Ювентуса».


«Відьма» Аліса Мілано з’явилася на світ у Нью-Йорку в родині італійських емігрантів. Тому не дивно, що її улюбленою командою є міланський «Інтер».





Уважно за «неродзурі» стежить і бразильська супермодель Адріана Ліма. Це зважаючи на те, що чоловік у Ліми – професійний баскетболіст.


Гарячий футбол у Іспанії. Відповідно темпераментні вболівальниці мешкають саме на Піренеях. Футболісти «Реалу»: Ікер Касільяс і Кришті Рональдо, вподобали собі чарівних знаменитостей Сару Карбонеро й Ірину Шейк.

Зірка кіно Пенелопа Крус хоч і не є близькою подружкою гравця «вершкових», однак уродженка передмістя Мадрида симпатизує «Реалу».


Колумбійка Шакіра, завдяки чоловікові Жерару Піке, є «сосіос» (вболівальницею) «Барселони».


Невідомо наскільки палко любить «Реал» перуанська модель Елізабет Вілсон, та не факт чи знає дівчина хто такі Альфредо ді Стефано і Ференц Пушкаш, але гаряча перуанка зі задоволенням позує у формі мадридців.


Відома футбольна ведуча вболіває за «Говерлу»

Тепер поговоримо про наших українських красунь-вболівальниць. Ведуча футбольної передачі «ПроФутбол» Олександра Лобода, як відомо, симпатизує скромній «Говерлі».


Про свій вибір дівчина розповіла Волинським Новинам: «За ужгородську «Говерлу» почала вболівати з моменту, коли команда піднялася до Прем’єр-ліги. Тоді ми з Віктором Леоненком поїхали знімати сюжет про клуб. Дуже сподобалась атмосфера у місті і в самому клубі. Тому цим вони заслужили мою підтримку, як вболівальниці».


На запитання чи вболіває Саша за команду з рідного міста, білоцерківський «Арсенал», ведуча повідомила: «Щодо «Арсеналу», то не байдужа до цієї команди. Але шкода, що нині в них фінансові проблеми».



Мешканка полтавського містечка Карлівка, дев’ятнадцятирічна Руслана відвідує чи не всі домашні матчі «Ворскли».


Навчається Руслана в Харкові. Цікавиться з малих літ футболом дівчина, дякуючи старшому братові. Після гри в Полтаві «Ворскла» – «Шахтар» у 2011 році, полтавчанка вже всерйоз захопилася грою мільйонів.


Подобається Русі гра Артема Громова, Олега Міщенка і Дениса Дедечка. Питаю в дівчини чи не кепкують з її вподобання в Харкові, адже «Металіст» і «Ворскла» – вороги. «Бувають різні випадки, багато ж знайомих вболівають за «Металіст», кажуть, що «Ворскла» це не клуб. Але знаючи, що я палка вболівальниця, то все це переводять в жарти, щоб не ображалась. Всі вже звикли до того, що я тільки за «Ворсклу», свій вибір не поміняю», – резюмує дівчина.



Якщо Руслана не ходить спостерігати футбол до фан-сектору, то харків’янка Інеса, 20 років, є справжнісінькою ультрас. Дівчина постійно ходить на матчі «синьо-жовтих» у фанатський сектор, їздить з іншими вболівальники на виїзні матчі «Металіста».




«Вболіваю уже шість років, у фан-русі – три роки. Поважаю всіх гравців, а особливо Горяїнова, Папу, Едмара і Девіча», – розповідає вона.




Мешканка львівського містечка Давидова Маша, 18 років, звісно, що вболіває за «Карпати» ось уже понад як шість років. Імпонує дівчині гра Олега Голодюка.


Одеситка Вікторія, 20 років, просто божеволіє на трибунах, коли грає її рідний «Чорноморець». Бачив це на власні очі, коли «Волинь» минулого року здолала в Одесі «моряків». Мешканка Південної Пальміри захопилася футболом три роки тому. До вподоби їй Крісті Вангелі, Рієра, Олексій Гай.



Лучанку Інну, 18 років, призерку чемпіонатів Європи з самбо, чемпіонку України з дзюдо, можна часто побачити на домашніх, і не тільки, іграх «Волині». Щодо виконавців, то Інна уважно стежить за грою Рамона Лопеса, Еріка, Сергія Сімініна.




Журналістка одного з волинських інтернет-видань, двадцятирічна Олена, відвідує чи не всі домашні матчі «хрестоносців». Інколи дівчина подорожує за улюбленою командою просторами України. Подобається Лєні гра румунського легіонера Еріка Бікфалві. З іноземних команд для вболівання волинянка вибрала мадридський «Реал».


А наостанок скажу, що українські дівчата не тільки найкрасивіші вболівальниці, а й найкраще вправляються з м’ячем. Як примір – Аліна Горобець, найкраща футзалістка світу 2008 року.



Розпитував Олександру Лободу та інших чарівних українських вболівальниць Андрій КОВАЛЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
МсМ Показати IP 26 Серпня 2013 18:28
Дійсно красуні наші українські дівчатка-вболівальниці!!! А волинські- найчарівніші!!!)))
людина Показати IP 26 Серпня 2013 18:41
респект. дякую за статтю. класні фанатки
андрiй76 Показати IP 26 Серпня 2013 19:10
Набагато приємніше подивитися на таких вродливих вболівальниць на стадіоні ніж на кістлявих моделей на подіумі...
mis Показати IP 26 Серпня 2013 19:26
Приємно коли пишуть такі статті про фанаток, та ще й українських, про дівчат які дійсно полюбляють футбол більше ніх хлопці. Спавді всі дівчатка гарні! Автор молодець, хорошо написав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus