USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Футбольну програму Шустера підібрав 5 канал

31 Березня 2011 16:42
5 канал запускає футбольне ток-шоу «Українські пристрасті», яке на його замовлення виробляє «Савік Шустер студія».

Про це повідомляє прес-служба каналу, - пише Телекритика .

Проект стартує 4 квітня і виходитиме щопонеділка о 21:30.

Хто вестиме програму, поки що невідомо. У прес-службі уточнили, що розглядаються кілька кандидатур.

«Завдяки системі 3D-моделювання ORAD, глядачі матимуть можливість "зупинити час" і разом з експертами проаналізувати ключові моменти матчів української Прем'єр-ліги, а також найбільш резонансних поєдинків Європи та світу», - йдеться у повідомленні каналу.

У проекті виходитимуть до- і післяматчеві інтерв'ю гравців та тренерів.

Партнером показу стала компанія Castrol. За її сприяння канал отримає ексклюзивні інтерв'ю з футболістами Кріштіану Роналду, Ліонелем Мессі, Вейном Руні. У проекті також використовується рейтинг Castrol Rankings, у якому вболівальники зможуть оцінити різні елементи гри.

Нагадаємо, у червні 2010 року «Савік Шустер студія» виробляла футбольне шоу «Африканські пристрасті» для Першого національного.

У весняному сезоні 2011 року студія Савіка Шустера також готувала футбольне реаліті-шоу «Команда мрії» для телеканалу «Інтер», яке канал закрив через низькі показники після чотирьох випусків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus