USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Футбольний клуб української премєр-ліги оштрафовано на 100 тисяч гривень

27 Жовтня 2009 14:52
Федерація футболу України оштрафувала ФК «Арсенал» (Київ) на 100 тисяч гривень за надання документів з ознаками фальсифікації щодо трансферу з ФК «Львів» Валерія Федорчука. Про це 27 жовтня повідомляють «Волинські новини».
Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ отримав письмові пояснення від Професіональної футбольної ліги України, «ФК «Арсенал» (Київ), ФК «Львів» і футболіста Федорчука В., а також усні пояснення від Прем’єр-ліги. Згідно з цими поясненнями КДК встановив, що всупереч  інформації, попередньо наданій «Арсеналом» ОПФКУ «Прем’єр-ліга», Комітету з питань статусу і трансферів футболістів ФФУ і Контрольно-дисциплінарному комітету ФФУ, насправді клуб надав лише проект трудового контракту (договору), хоча в усіх своїх листах і заявах «ФК «Арсенал» (Київ) попередньо декларував про надання оригіналу офіційного контракту, а не його проекту. ФК «Арсенал» не заперечує цієї колізії, мотивуючи її очікуванням можливої відмови Прем’єр-ліги у заявці футболіста. Таким чином, футбольний клуб фактично надав документи з інформацією, яка не відповідає дійсності, що згідно з Дисциплінарними правилами Федерації футболу кваліфікується Контрольно-дисциплінарним комітетом ФФУ як фальсифікація. Такі дії тягнуть за собою застосування до клубу дисциплінарних санкцій.
За результатами розгляду справи, враховуючи вищевикладені факти, у відповідності до статті 7, пунктів 1, 2.6, 2.14 статті 8, пунктів 2, 4, 5 статті 11, пунктів 1.3 статті 13, статті 83 Дисциплінарних правил ФФУ, Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ вирішив: за умисне надання інформації, що не відповідає дійсності, зобов’язати ФК «Арсенал» (Київ) сплатити обов’язковий грошовий внесок на р/р ФФУ у розмірі 100000 гривень протягом 10 днів з моменту отримання цього рішення.
Відповідно до пункту 4 статті 81 Дисциплінарних правил Федерації футболу України рішення КДК ФФУ може бути оскаржене до Апеляційного комітету ФФУ не пізніше 10 днів з моменту його отримання, йдеться у витязі з протоколу засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, розміщеному на сайті Федерації футболу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus