USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Google на добу змінив логотип на Gogol

1 Квітня 2009 18:01
Сьогодні, 1 квітня, портал Google на добу змінив логотип для користувачів з України і Росії на честь 200-річного ювілею Миколи Гоголя, – повідомляють «Волинські Новини».
На стартовій сторінці пошуковика можна побачити видозмінений логотип, яким компанія засвідчила своє бажання приєднатися до святкування ювілею письменника.
«Концепція цього святкового логотипу – Doodle – була підказала нам самим письменником. При його створенні ми переставили лише кілька літер – як колись сам письменник перейменував розповідь Сон Ніс», – зазначає компанія.
Google нерідко відзначає подібним чином особливі дати. Для прикладу, 10 вересня минулого року можна було побачити логотип, приурочений до запуску Великого адронного коллайдера. Такі логотипи називаються Doodles, їх розробкою займається веб-дизайнер Денніс Хван з Кореї.
За інформацією Корреспондента, компанія також проводить щорічний конкурс Doodle4Google серед американських школярів, логотип переможця на добу розміщується на стартовій сторінці пошуковика. Водночас, президент України Віктор Ющенко відзначить ювілей письменника у ході робочої поїздки в Полтавську область.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus