USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Google представив сервіс для «перегортання» інтернет-новин

16 Вересня 2009 12:59
Корпорація Google представила новий сервіс новин Fast Flip, особливість якого – інноваційний інтерфейс, з яким читання новин в Інтернеті нагадує перегляд газет або журналів за допомогою звичайного перегортання. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Основна мета Fast Flip, за словами його творців, – зробити перегляд і читання новин зручнішим. Головна сторінка сервісу є підбіркою найцікавіших новин, опублікованих у популярних інтернет-виданнях за останній час. Кожна з них при натисненні лівої кнопки миші відкривається в спеціальному вікні для перегляду – «горталці», а навігація між статтями здійснюється за допомогою великих стрілок з боків сторінки.
Матеріали можна відсортувати за популярністю, тематикою, ключовим словом або авторством конкретного журналіста чи видання. За допомогою Fast Flip можна також формувати списки вподобаних статей і обмінюватися посиланнями на них з друзями.  
За словами творців сервісу, його основною особливістю є миттєве завантаження сторінок. «Як зрозуміло з назви, перегортання сторінок відбувається дуже швидко. Таким чином, ви без проблем зможете проглянути декілька статей, поки не знайдете вподобану», – зазначає творець сервісу Крішна Бхарат.
Fast Flip створювався у співпраці з сорока найбільшими американськими виданнями, включаючи New York Times, Washington Post, Cosmopolitan, Elle і Popular Mechanics, – пише Корреспондент.
Наразі новий сервіс містить тільки перші сторінки новин і статей: для продовження читання вподобаного матеріалу користувачеві необхідно перейти на веб-сайт видання-автора. Як зазначають керівники проекту, таким чином партнери Google, що надають інформаційні матеріали, отримуватимуть більшу частину прибутку від контекстної реклами. 
Зараз користувачам доступна перша, по суті своїй тестова, версія Fast Flip. Надалі Google обіцяє розвивати сервіс, доповнюючи й удосконалюючи його.
Нагадаємо, що 1 вересня Google вдалося отримати патент на дизайн своєї головної сторінки. Компанія заявила про права на свій пошуковий інтерфейс ще на початку 2004 року, але тільки в 2009 році зуміла переконати чиновників у тому, що ідея простого інтерфейсу для пошуку належить саме їй.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus