USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Google розробляє для YouTube тривимірні відеоролики

24 Липня 2009 15:56
У стінах компанії Google ведеться розробка експериментальної системи, що дозволяє переглядати 3D-відео. Новий проект є ініціативою одного із працівників пошукового гіганта, – повідомляють 24 липня «Волинські Новини».  
Сама Google поки що не бере участь у створенні 3D-інструменту демонстрації відео. У повідомленні підкреслюється, що цей співробітник працює над своїм дітищем в приватному порядку, використовуючи право витрачати 20% робочого часу на особисті проекти, що надається співробітникам Google.
Як інформує сайт ТСН, розробка 3D-системи далека від завершення, проте охочі вже можуть оцінити ранні плоди зусиль ентузіаста. Користувачам пропонується переглянути в режимі 3D невеликий відеоролик, розміщений на сайті YouTube. Щоправда, побачити тривимірну картинку неозброєним оком не вдасться: технологія передбачає використання спеціальних окулярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus