USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Google відніс Луцьк до найкрупніших міст України

19 Березня 2013 12:01
Google Україна оголосив, що з сьогоднішнього дня функція «Громадський Транспорт» на Картах Google доступна в 15 найбільших містах України, - про це повідомили 19 березня в прес-службі компанії в Україні.

Так, інформація про маршрути громадського транспорту тепер доступна для наступних міст: Київ і передмістя, а також Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Луцьк, Львів, Одеса, Полтава, Рівне, Севастополь, Харків, Черкаси та Чернігів.

«У житті ми досить часто потрапляємо в ситуації, коли не знаємо, як дістатися до певного місця на громадському транспорті, будь-то в незнайомому місті, а часто і в своєму рідному. Завдяки функції «Громадський Транспорт» на Картах Google користувач отримує на одному сайті доступ до всієї інформації», - йдеться у повідомленні.

Так, за допомогою функції «Громадський Транспорт» в Картах Google користувачі можуть отримати покрокові маршрути проїзду на громадському транспорті; знайти зупинки транспорту в своєму районі, прокласти маршрут з пункту А в пункт В. Крім того, можна отримати інформацію про час, який піде на дорогу, що дозволяє вибрати оптимальний маршрут проїзду по місту.

Аби дізнатися, як доїхати до потрібного місця, слід позначити на Картах Google адреси пунктів відправлення та призначення, вибрати орієнтовний час відправлення та натиснути кнопку «Прокласти маршрут». Функція запропонує декілька можливих маршрутів по запиту, потрібно буде тільки вибрати оптимальний. Крім того, плануючи маршрут, користувач може вибрати зі списку кращий вид транспорту, а також налаштувати критерії вибору маршруту - кращий, мінімум пересадок або менше ходьби.

Інформацію про громадський транспорт по 14 містам України надані партнером Google в Україні компанією EasyWay.

Інформація про маршрути доступна на всіх браузерах, включаючи мобільні, а також на Картах Google для Android і iOS.


Власники веб-сайтів можуть інтегрувати маршрути громадського транспорту на Картах Google на свої веб-сторінки, використовуючи Google Maps API, щоб спростити своїм клієнтам пошук офісу компанії або будь-яких інших об'єктів.


Про функції Google «Громадський Транспорт»

Компанія Google запустила функцію Google «Громадський Транспорт» в якості експерименту в 2005 році, а в жовтні 2007 року функція стала частиною Карт Google. Компанія активно співпрацює з сотнями транспортних відомств по всьому світу, щоб представити своїм користувачам максимально повну інформацію про розклад і маршрутах руху громадського транспорту. На сьогоднішній день в Картах Google представлені розклади руху транспорту через більш ніж мільйон зупинок, розташованих у більш ніж 500 найбільших містах світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 19 Березня 2013 13:45
Єдине, що дані у них 10-річної давності і в Луцьку вже немає таких маршрутів транспорту, які показує Гугл
МиколаЙЧИК Показати IP 19 Березня 2013 15:19
Оце так новина.Люди вже давно користуються EasyWay.Я сам вже більше 2-х років знаю про цю систему.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus