USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ганебне рішення: льотчики ЗСУ обурені, що суд не визнав збиття Іл-76 наслідком агресії РФ

19 Квітня 2019 09:12
Бойові льотчики авіації Повітряних Сил Збройних Сил України заявили, що «глибоко обурені ганебним рішенням» судді Мелітопольського міського районного суду Юлії Горбачової, яка не визнала результатом агресії РФ загибель Олександра Бєлого – командира літака Іл-76, збитого під Луганськом у червні 2014 року.

Про це йдеться в їхній заяві, пише ТСН.

«Таке враження, що не український суд, за не українські гроші, намагається прискорити забуття про війну та про агресію окупанта. За кожним із подібних рішень криються сльози і розпач батьків, вдів та дітей, які втратили своїх рідних, що стали на захист української землі», – заявляють льотчики і додають, що не розуміють, як після подібних рішень українські військові можуть якісно виконувати бойові завдання в районі проведення Операції Об’єднаних сил.

Льотчики нагадали судді, що за аналогічних умов, від російських ракет, загинули ще 15 військових льотчиків Повітряних Сил, серед яких Герої України Костянтин Могилко та Дмитро Майборода, а ще льотчики армійської авіації Сухопутних військ та три сотні пасажирів рейсу МН-17.

«Ми, бойові військові льотчики Повітряних Сил закликаємо судові інстанції різного рівня не розділяти країну, приймати виважені та державницькі рішення, пам’ятати про людей, які поклали своє життя за щасливе майбутнє України та продовжують виборювати її незалежність та територіальну цілісність», – йдеться у заяві.

Нагадаємо, суддя Мелітопольського міськрайонного суду не визнала результатом агресії РФ загибель Олександра Бєлого – командира літака Іл-76, збитого під Луганськом у червні 2014 року. Суд відмовився визнати, що загибель командира транспортного літака Іл-76 Олександра Бєлого і, відповідно, 9 членів екіпажу і 40 десантників, стала результатом збройної агресії Російської Федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Активіст Показати IP 19 Квітня 2019 10:26
І де це звернення? І хто ті льотчики? Після "героїчної" здачі в Криму мамчуром озброєння та техніки рахую, що льотчики в Україні відсутні. Є люди в льотній формі з льотними окладами та пільгами, які весь час просять квартири.
Ісса Ндойє Показати IP 19 Квітня 2019 14:29
Хто збивав і чим ??? Ополченці ЛДНР, а до чого тут російські війська ???
Я Показати IP 19 Квітня 2019 14:49
на Галілея ще заяву написали-б що той довів, те що земля кругла..реально настільки тупі чи хтось ними прикривається..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus