USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

«Гаряча» Світлодарська дуга: обстріли не вщухають четверту добу

22 Грудня 2016 10:45
Бійці 25 батальйону «Київська Русь», що стоять на позиціях на Світлодарській дузі розповіли подробиці бою, який відбувся сьогодні, 21 грудня, інформує Громадське.

Вони розказали, що два тижні тому почався обстріл їхніх позицій бойовиками «ЛНР». Вони тримались, але врешті почали контратакувати, -

«Просунулись вперед, тримаємось, людей не вистачає», – кажуть бійці.

Інтенсивні обстріли на Світлодарській дузі тривають четверту добу. Сьогодні журналісти Громадського стали свідками проїзду кількох швидких, які забирали поранених з передової. Один з них був важко поранений в голову та спину. Його доправили до Бахмутської лікарні.

«Сьогодні знову обстріл, поранених не можемо всіх евакуювати. Робимо, що можемо. Сьогодні багато – шість людей поранених, але, на щастя, не тяжкі», – сказав військовий медик з позивним «Хірург».

Нагадаємо, на Світлодарській дузі під Дебальцевим за даними штабу АТО 18 грудня загинули 5 військових ЗСУ.

Один військовослужбовець Збройних сил України потрапив у полон під час боїв на Світлодарській дузі 18 грудня.

В ніч на 21 грудня в районі Світлодарської дуги поблизу Луганського загинув один боєць ЗСУ, ще один отримав серйозне поранення.

Бої на Світлодарській дузі поблизу Луганського на Донеччині не вщухають третю добу поспіль. Станом на 14:30 21 грудня тут було чути потужні постріли артилерії, пізніше на лінії зіткнення розпочався бій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кастрюлька Показати IP 22 Грудня 2016 11:28
коментар було видалено
Virji Показати IP 22 Грудня 2016 14:53
Якщо тримаєте оборону то не можете просуватися вперед"???????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus