USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Світлодарська дуга: українські бійці звільнили декілька селищ

22 Листопада 2017 12:00
Українські військові відновили контроль над деякими населеними пунктами у районі Світлодарської дуги. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив волонтер Юрій Мисягін, передає ТСН.

"Внаслідок раптових військових дій наших підрозділів було звільнено декілька селищ, мешканці яких зустрічали нашу піхоту як визволителів. Також було взято під наш контроль декілька стратегічно важливих висот. Внаслідок проведеної операції у нас з'явилися нові позиції розміром кілька квадратних кілометрів, на яких ми вже з успіхом закріпилися," - пише мисягін.

За його словами, це стало можливим завдяки військовим з 54-ої бригади та 24-го батальону "Айдар".

Нагадаємо, цієї ночі бойовики били по Світлодарській дузі з гармат калібру 152 міліметри. На Луганщині стріляли уздовж усієї лінії розмежування. Били з мінометів, БМП та гранатометів. Втрат серед українських воїнів немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus