USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

«Гармидер» створить виставу для Meridian Lutsk

10 Серпня 2017 08:00
Театр «ГаРмИдЕр» вперше створить виставу під час театральної лабораторії у Карпатах. І зробить це спеціально для міжнародного поетичного фестивалю «Meridian Lutsk».

Більш ніж на тиждень семеро акторів відгородяться від усього навколишнього світу, аби в режимі активного мозкового, фізичного та душевного штурму створити 7 портретів поетів різних країн і народів, які є учасниками цьогорічного фестивалю, повідомляють організатори заходу.

Театральна лабораторія проходить у селі Ворохта (5-13 серпня). До переліку акторів-експериментаторів ввійшли: Павло Порицький, Марина Ткачова, Ірина Силюк, Петро Дмитрук, Дмитро Безвербний, Наталія Шепель, Марія Доманська. Хореограф – Юлія Варченко. Режисер – Руслана Порицька.

Директор фестивалю «MeridianLutsk» Елла Яцута прокоментувала це так: «Міждисциплінарність та полікультурність будь-якого масштабного дійства має забезпечуватись різними факторами. Ми раді співпрацювати з театральною студією «ГаРмИдЕр» і очікуємо від них справді вибухової постановки! У Луцьку знову зазвучать поезії давно забутих авторів різних національних культур. Це надзвичайно цікаво і навіть трішки моторошно, як багато ми ще не знаємо про Луцьк!»

Нагадуємо, що Міжнародний поетичний фестиваль MeridianLutsk відбуватиметься у Луцьку 6-8 жовтня. Вже скоро у продажу з’являться квитки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus