USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Театр «ГаРмИдЕр» Луцького РБК привіз до Луцька гран-прі. ФОТО

12 Листопада 2012 10:02
Гран-прі на театральному фестивалі «Yellow fest» отримала театр-студія «ГаРмИдЕр». Лучан нагородили призом за авторську постановку «АУ!».

Про це повідомляють у прес-службі театру.

На цих вихідних, з 9 по 11 листопада, театр-студія «ГаРмИдЕр» представляла Луцьк на ІІ Відкритому театральному фестивалі «Yellow fest» на Київщині. Митці показали столичним глядачам авторську постановку керівника театру Руслани Порицької під назвою «АУ!» (АУ, сказане мільйонам).

У конкурсній частині фестивалю брало участь сім аматорських театральних колективів із Києва, Кіровограду, Луцька, Новополоцька та Мінська (Білорусь).

У результаті триденних переглядів вистав суддівська колегія на чолі із народною артисткою України Галиною Яблонською відзначила «ГаРмИдЕр» найвищою відзнакою фестивалю — гран-прі. Актори театру Анжела Арутюнян (на фото) та Юрій Малунов отримали відзнаки за кращі ролі другого плану. Також театральна робота лучан перемогла у номінації «Краще авторське втілення».

До слова, перше місце отримав київський театр «Лицедії» за виставу «Разговор с пустотой. Антигона», друге місце отримав київський театр «Мутабор» за виставу «Церебротонический екоморф». Третім місцем відзначили білоруський театр «EYE» за виставу «ЕскоREAL».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
театрал Показати IP 12 Листопада 2012 11:13
ножки! ух!
Лучанин Показати IP 12 Листопада 2012 20:03
Відзначила «ГаРмИдЕр» "найвищою" відзнакою фестивалю — гран-прі,бО перше місце отримав київський театр «Лицедії» за виставу «Разговор с пустотой. Антигона», друге місце отримав київський театр «Мутабор» за виставу «Церебротонический екоморф». Третім місцем відзначили білоруський театр «EYE» за виставу «ЕскоREAL».
Павло до Лучанин Показати IP 12 Листопада 2012 22:04
Про що йдеться? Сформулюйте думку внятно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus