USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Гармидер» розповів та показав, як можна потрапити у казку

26 Травня 2009 13:17

Разом із героями містерії «У темряві» молодь Луцька поринула у пошуки казки. Адже 25 травня у Волинському обласному театрі ляльок театральна студія «Гармидер» зіграла виставу за мотивами п’єси Олександра Олеся «По дорозі в казку», – повідомляє репортер «Волинських Новин».

Виставу «У темряві» театр-студія «Гармидер» ставить уже не вперше. Проте цього разу свою театральну майстерність студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки демонстрували у рамках фестивалю «Студіналія-2009». 
На містерію прийшло чимало луцької молоді. Деякі, захоплені постановкою та сюжетом, прийшли навіть вдруге. 
Містерія «У темряві» розповідає про натовп, який «народився у темряві, щоб у ній померти». Проте один юнак повірив у казку та повів за собою свій народ, щоб показати йому сонце. Однак, втративши віру, не дійшовши лише кілька кроків, люд осміяв свого провідника та повернувся до злиденного життя у темному лісі. А перед юнаком, який лишився сам, відкрилась казка, у якій завжди світить сонце. 
Довідково: 
Режисери містерії Павло і Руслана Порицькі. Ролі зіграли Юрій Малунов, Діана Морозюк, Ольга Богачевська, Олексій Стаднюк, Анжела Арутюнян та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Травня 2009 14:56
за мотивами п'єси Олександра Олеся, а не Олеся Гончара!!! Шануймося, панове журналісти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus