USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гаряча вода буде у найкоротший термін, – Олександр Кропива

16 Вересня 2008 13:52
Генеральний директор «Луцьктеплоенерго» Олександр Кропива у телефонному коментарі «Волинським Новинам» 16 вересня розповів, що гарячу воду подадуть для того, щоб жителі Луцька зробили висновки, хто правий у конфлікті між «Луцьктеплоенерго» та міською владою.
Олександр Кропива проінформував, що гарячу воду населенню подадуть у найкоротший термін. Проте конкретну дату ген директор «Луцьктеплоенерго» не захотів назвати, посилаючись на те, що ця інформація може бути неправильно сприйнята і використана проти нього, оскільки у конфлікті «відбувається дуже багато дискусій, багато бруду і брехні».
«Мене ніхто не заставив, а це моя добра воля. Я хочу, щоб люди самі зрозуміли, хто є правий в цьому конфлікті, а хто неправий. Кому вони платять гроші і від кого треба вимагати теплопостачання, і що потрібно робити, щоб це теплопостачання зимою було», – зазначив Олександр Кропива.
За словами пана Кропиви, «на сьогоднішній день причиною непостачання теплової енергії є відсутність розрахунків ДКП «Луцьктепло»». Як стверджує керівник «Луцьктеплоенерго», обіцяних шести мільйонів гривень у погашення заборгованості його підприємство не отримало і борг «Луцьктепла» є.
Довідково:
Під час прес-конференції 9 вересня директор ДКП «Луцьктепло» Рустам Дячук розповів, що борг очолюваного ним підприємства перед ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» складає  близько 6 мільйонів гривень і те, що цей борг погасять на протязі місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 16 Вересня 2008 14:10
А хто дозволив знущатись над людьми? Кримінал - к ответу!!!
Анонім Показати IP 16 Вересня 2008 14:19
2Анонім 16 вересня, 14:10. Так ніхто ж не заважає. Тільки дорогу людям правильну треба показати - не на КРЗ а до мерії.
перехожий Показати IP 16 Вересня 2008 14:21
Як стверджували два жартівливих одесити, у комерційних стосунках принцип повинен бути один: "утром деньги - вечером стулья". І хоча я один із постраждалих через ці амбіційні стосунки між Шибою і Кропивою, я також дотримуюсь цього принципу, що гроші потрібно вчасно переказувати з рахунку на рахунок, а потім вже з’ясовувати хто "три дні не вмивався..."
Анонім Показати IP 16 Вересня 2008 14:25
Брат-Анонім, то ти про Шибу? Підтримую!!!
Будівничий Показати IP 16 Вересня 2008 15:15
Так буде гаряча вода в середу як обіцяв пан Кропива чи не буде?
Славко Показати IP 16 Вересня 2008 16:24
Саме так--кримінал до відповідальності! Всі до мерії! Запитаймо, де наші гроші і де гроші за мазут, який "загнали" на-ліво!
Анонім Показати IP 17 Вересня 2008 09:15
"конкретну дату ген директор «Луцьктеплоенерго» не захотів назвати". Ещё издевается, падлюка!Бендеровское отродие! Ну ничего, тебе ещё отольются людские слёзы. Как говорил один известный персонаж:"Шоб ты здох!Шоб я видел тебя у гробу и у белых тапках!"
Анонім Показати IP 17 Вересня 2008 10:31
2 Анонім 17 вересня, 09:15. Хто тут проти Шиби??? Кому не указ новомодні тенденції стосовно Бандери??? Кропива перекрив гарячу воду, а Шиба за такі слова ше й холодну відключить. Договоритесь мені!!!!
Meh Показати IP 23 Вересня 2008 15:54
Винні обоє і Кропива і Шиба, як представник влади і ті, хто в цьому замішані. Через те, що послуги треба подавати споживачам вчасно, бо народ за все проплатив. А те, що гризуться між собою пузаті дядьки - то їх діло, але з усіх ситуацій треба виходити розумно і не втративши обличчя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus