USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Гастролери» на Волині: упіймали волонтера-шахрая. ФОТО

30 Квітня 2015 09:23
Прикинувшись айдарівцями, львівські «гастролери» ошукували громадян на Ягодині.

Про затримання на митниці псевдоволонтера, який збирав гроші на потреби АТО, повідомив у Фейсбуці активіст Олександр Ніколайчук.

«Митний пункт пропуску «Ягодин». Авто із наліпками «Айдар», чоловік у військовій формі із шевроном на рукаві «Айдар», скринька благодійного фонду «Об'єднана Україна» (м. Львів) із написом «Допомога бійцям в АТО» «опломбована» папірчиками багаторазового використання із печатками фонду. Здалека виглядає все дуже презентабельно.

Тільки, от біда, наші луцькі айдарівці, виїхавши на місце для з'ясування обставин, не змогли ідентифікувати чоловіка як військовослужбовця.

Провели роз'яснювальну бесіду про неприспустимість протиправної поведінки. Передали скриньку на штаб «Самооборони«, щоб кошти дійсно були використані на потреби армії. Попередили, що наступного разу, у випадку повторних відвідин шахраями Волині, їх авто поїде на передову. За дві-три години «волонтерства» зібрано 2504 (дві тисячі п'ятсот чотири) гривні 50 копійок. Гарний заробіток?» - зазначає активіст.

«Дякуємо небайдужим землякам, котрі запідозрили щось нечисте та не посоромились повідомити про факт перебування гастролерів на кордоні», - пише він.

Активіст закликає не кидати готівкові кошти у скриньки тим, кого не знаєте особисто чи не довіряєте на всі 100%. Навіть, якщо ну вже дуже гарна «обгортка» і так вже дуже хочеться «допомогти». Саме такими діями ви стимулюєте плодіння нечесних на руку потвор. Фінансуючи злочинців, ви стаєте співучасниками, а не жертвами, на мою думку» - йдеться у дописі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus