USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Гаврилишина все-таки судитимуть

8 Жовтня 2009 18:04
Апеляційний суд Києва задовольнив апеляцію прокурора Генеральної прокуратури на рішення Печерського районного суду столиці «Про скасування Постанови про порушення кримінальної справи згідно  ч.5 ст.191 КК щодо голови спостережної ради «Західінкомбанку», - інформують «Волинські Новини» Як повідомили 8 жовтня у прес-службі ГУБОЗ МВС України, вказана посадова особа звинувачується у привласненні коштів на суму майже три мільйони доларів, – пише «Газета по-київськи».
Також, за інформацією прес-служби, завтра, 9 жовтня в Печерському районному суді столиці відбудеться слухання за скаргою адвоката на постанову про порушення кримінальної справи згідно  ч.5 ст.191 стосовно згаданого банкіра (другий епізод). «На це раз зловмисник намагається уникнути відповідальності за присвоєння більш ніж 7 мільйонів гривень кредитної спілки», - сказали у прес-службі.
Як повідомляли раніше «Волинські Новини», Печерський районний суд Києва 23 квітня  вибрав запобіжний захід для голови наглядової ради «Західінкомбанку» Василя Гаврилишина. Суд ухвалив вибрати для нього запобіжний захід у вигляді утримання  в СІЗО
Довідково:
За матеріалами ГУБОЗ МВС щодо Василя Гаврилишина порушена кримінальна справа за частиною 4 статті 190 КК («шахрайство, здійснене в особливо великих розмірах»).
Під час розслідування було встановлено, що пан Гаврилишин дав вказівку оформити від імені охоронців банку кредити на суму 2,5 мільйона гривень. При цьому, за версією слідства, банкір розпоряджався даними засобами на свій розсуд.
Крім того, Генпрокуратура порушила щодо нього кримінальну справу за частиною  5 статті 191 КК («привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»).
Василь Гаврилишин був затриманий 14 квітня 2009 року.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2009 18:27
Така фотка... Як з вконтакті чи однакласніках
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2009 09:07
А фотка, фотка то яка)))))
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2009 13:50
Класна фотка! "А король-то голий!!!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus