USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Півтора моменту ми все-таки створили, - Кварцяний

17 Жовтня 2011 16:37
Головний тренер луцької «Волині» вважає, що відносно вдала гра проти київського «Динамо»вдалася волинським футболістам завдяки тому, що лучани вийшли на поле й розпочали гру «з чистого листа» - про це наставник волинян сказав на прес-конференції 16 жовтня після програшу «Волині» столичному «Динамо» з рахунком 1:2.

Про це інформує прес-служба ФК «Волинь».

Віталій Кварцяний (головний тренер «Волині»):

- Ми серйозно готувалися до гри, хоча хтіли б розраховувати на інших гравців. Але іноді буває так, що треба виходити з ситуації. Зараз ми потрапили в не дуже хорошу ситуацію, оскільки програємо вже шість матчів, і з «Динамо» грати гідно було важко. Більшу частину часу провели в обороні, сподівалися зіграти на контратаках, але у нас не так багато гравців, що володіють швидкістю. Не використовували шанси, і робили все дуже боязко - зближувалися, обгравали з місця. Хоча, півтора моменту ми все-таки створили, але цього мало, щоб гідно зіграти за рахунком з «Динамо». Кияни не використали п'ять-шість гольових моментів, до яких привели ідентичні комбінації - передача назад, один футболіст пробігає, імітуючи удар, залишаючи м'яч другому. Про це йшлося до гри, у перерві ... Дуже складно довести до них інформацію. Якби «Динамо» забило, ми виглядали б смішно, ніж на даний момент. «Динамо» не розраховувало, що ми будемо серйозно опиратися, адже втрата двох основних центральних захисників є вагомою для будь-якої команди. Тим не менш, зіграли з «чистого аркуша», хоча в епізоді з другим забитим м'ячем Шарпар допустив помилку, пропустивши передачу за голову, а воротар повинен був підстрахувати. Захист зіграв не зовсім так, як треба було б. Рахунок нас надихає, але не більше. Тепер необхідно відновлювати гравців перед домашньою грою з «Арсеналом», яка буде важкою.
- Всі передрікали вашій команді розгром. Наскільки складно в подібних умовах було готувати своїх підопічних, щоб команда банально не «попливла»?
- Я теж цього боявся. Ми реально дивимося на речі. «Динамо» - серйозна команда. Сподівалися, щоб рахунок не був великим, адже розраховувати на перемогу в нашому випадку - з розділу фантастики. Ви бачили, що наші футболісти старалися, як могли. На теоретичних заняттях розбирали, як грає «Динамо», куди переміщуються футболісти. Не все вийшло, але дещо ми видавили з методичних занять. Реалізували небагато, але для зіграності команди часу мало. Психологічно ми також неврівноважені. Вдома ми граємо без характеру, сьогодні проявили трохи спортивної агресії. Тим не менш, футболісти все одно недостатньо чинять опір на межі можливостей - бережуть себе. Але сьогодні дещо виходило, і матч з «Динамо», можливо, дасть нам можливість розвинути цю якість і повернути клубу ті традиції, які були в Луцьку. Для мене важливо повернути психологію.
- Майкон допоміг би в сьогоднішній грі?
- Важко говорити, коли в команді є гравець, який може з нічого створити момент. Можливо, зіграли б більш агресивно в атаці, адже Шумахер не дуже часто грав в «Аустрії». Через півроку це буде зовсім інший футболіст. Майкон дуже хороший футболіст. Можливо, з ним зіграли б активніше в атаці, але менш дисципліновано в обороні. Більше думали, щоб не пропустити багато.
- Він буде грати в наступному матчі з «Арсеналом»?
- Ні, йому дали дві гри дискваліфікації. Хоча, якщо дивитися відео, то буквально за дві секунди до відмашки Майкона, його тягнув за футболку Мартинюк. Якби суддя відразу свиснув і дав жовту картку гравцеві «Карпат», не було б цієї ситуації. Правда, вважаю, Дисциплінарний комітет поступив досить чесно. Будемо грати без нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
D Показати IP 18 Жовтня 2011 00:46
Як довго їм ще за програші будуть зарплату платити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus