USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Газ зробить волинське село привабливим для інвестицій?

1 Липня 2009 09:37
Голова обласної ради Анатолій Грицюк з робочою поїздкою побував у Рожищенському районі. Про це «Волинським Новинам» 1 липня повідомили в прес-службі облради.
Найперше пана Грицюка цікавила перспектива реорганізації Сокілської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини в дільничну лікарню. Це, за словами сільського голови Валентини Саковець, значно поліпшить якість надання місцевому населенню медичних послуг. Зараз амбулаторія має 15 ліжок денного стаціонару і обслуговує вісім навколишніх сіл (Сокіл, Духче, Навіз, Кобче, Оленівка, Літогоща, Іванівка, Корсині), де проживає три з половиною тисячі чоловік.
З утворенням дільничної лікарні кількість населених пунктів зросте і людям віддалених сіл не потрібно буде їздити до центральної районної лікарні, адже весь комплекс медичних послуг надаватиметься у Соколі. На реорганізацію потрібні кошти, оскільки потребують ремонту приміщення амбулаторії і будинок для лікарів. Усі ці проблеми, переконаний голова обласної ради Анатолій Грицюк, можливо вирішити, коли за цю справу візьмуться усі гілки влади і зацікавлені організації. З боку обласної ради пан Грицюк пообіцяв всебічну допомогу.
Цього ж дня в селі Сокіл відбулися урочистості з нагоди введення в дію газопроводу. У центрі села, поблизу пам’ятника Олександру Богачуку, зібралися люди, щоб спільно відзначити свято. А це для жителів Сокола дійсно свято, якого вони чекали чотири роки. Дехто навіть почав сумніватися, що «блакитне» паливо колись з’явиться в оселях. Але завдяки сільській громаді, підрядним будівельним організаціям, обласній і районній владі усі негаразди були подолані.
«У літописі вашого села з’явилася нова сторінка – до ваших осель прийшов газ. Це значно полегшить сільський побут, зробить Сокіл привабливим для інвестицій, у селі більше залишатиметься молоді,» - зазначив у вітальному слові голова обласної ради Анатолій Грицюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus