USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Газифікація на Волині продовжуватиметься, – голова Волиньради

19 Серпня 2009 08:56
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк у коментарі «Волинським Новинам» розповів, що на його думку, урядове рішення про добудову газопроводів, що мають високий рівень будівельної готовності – «на часі».
 
«Уряд прийняв рішення і виділяються кошти. Тому я вважаю, мій лист має нормальне, логічне завершення. Того, що навіть в розмові з Юлією Володимирівною я сказав – дійсно, Юлія Володимирівна, я з вами погоджуюся, що сьогодні розпочинати нові будівництва газопроводів не на часі. І ми десь повинні перечекати цей час. А враховуючи, що у державі криза, ту суму коштів, яка сьогодні є в Стабілізаційному фонді раціонально використати, щоб завершити об’єкти», – сказав Анатолій Грицюк.
 
Пан Грицюк вважає, що газифіковані села є привабливішим. «І люди в них залишаються... Людям комфортно», – каже посадовець.
 
За словами голови Волинської обласної ради, на Волині нараховується 14 газопроводів з високим рівнем будівельної готовності. Однак орієнтовних сум їх фінансування Анатолій Грицюк назвати наразі не може.
 
Довідково:
 
Уряд під час свого засідання 12 серпня 2009 року ухвалив рішення про добудову у 2009 році за кошти НАК «Нафтогаз України» підвідних газопроводів із високим рівнем будівельної готовності на суму 560 мільйонів гривень.
 
Уряд також зобов’язав НАК «Нафтогаз України» завершити будівництво підвідних газопроводів і ввести їх в експлуатацію до 1 січня 2010 року.
 
Згідно з рішенням Уряду, місцеві органи виконавчої влади мають сприяти у відведенні земельних ділянок під будівництво газопроводів та наданні необхідних дозвільних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus