USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

HDPC – багатофункціональний пристрій від компанії MIU

26 Жовтня 2008 11:44
Компанія Miu представила нову, вже третю версію свого портативного комп’ютера HDPC (Hybrid Dual Portable Computer). Про це 26 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Цікаво.Ком, у порівнянні з найпершою версією, яка була похмура на вигляд і менш функціональна, ця і виглядає цілком гідно. Це пристрій дуже багатофункціональний і одночасно може бути і нетбуком, і e-book’ом, і РМР, і ігровою консоллю, і DMB-телевізором, і GPS-навігацією і навіть телефоном (підтримує GSM, GPRS і CDMA).
«Dual» в його назві має на увазі, що він оснащений не тільки двома дисплеями, але і двома процесорами, і двома операційними системами. Девайс має 2,4-дюймовий (320 x 240, AMOLED) зовнішній дисплей, а також внутрішній 4,1-дюйомвий (800 x 480, TFT) дисплей, який відкривається у різних напрямках.
Для завдань, що виконуються на маленькому дисплеї (дзвінки, смс, музичний плеєр) використовується ARM процесор і інтерфейс на базі WinCE; для великого дисплею і тяжчих завдань (інтернет, GPS-навігація, телебачення і так далі) використовується Windows XP і процесор Intel Atom. Зрозуміло, пристрій підтримує WiFi, карти miniSD і microSD. Інформації про ціну і терміни виходу поки немає, але попередня версія коштувала 500 доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus