USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Генерал США у відставці пояснив, чому Путін вже програв війну з Україною

17 Квітня 2022 01:27
Росіяни програють війну проти України, в тому числі, через жахливий рівень штабного управління. Але все одно окупанти спробують атакувати ЗСУ на відкритій місцевості у східному регіоні.

Про це в ефірі американського телебачення заявив генерал у відставці і військовий аналітик Баррі Маккеффрі, передає УНІАН.

Після Донбасу росіяни спробують захопити Одесу.

«Росіяни втратили вже 35 тисяч убитими і пораненими. Так що тепер вони спробують розбити українські війська не в містах з щільною забудовою, а на відкритій місцевості Донбасу. А потім спробувати захопити Одесу. США і 50 союзників зараз допомагають українським військам зброєю на відкритій місцевості», – сказав генерал.

З його слів, немає жодних шансів, що Росія зможе загрожувати країнам НАТО.

Читати ще: «Солдатів не шкодувати»: генерал розповів про новий наказ Путіна

«Це неможливо. Росія відправила 60% свого особового складу воювати в Україну. У них справи так собі. Вони програють театри бойових дій, у них жахливий рівень штабного управління, тактичний рівень 65 батальйонів низький, неефективний і страждає від відсутності дисципліни», – зазначив військовий аналітик.

За його словами, «Путін стратегічно цю війну вже програв. НАТО сильніше ніж раніше, йде переозброєння, Фінляндія і Швеція готові приєднатися».

Як повідомляли, від початку повномасштабного вторгнення ЗСУ ліквідували вже 20 тисяч окупантів й знищили тисячі одиниць військової техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus