USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Генерального директора ДП «Волиньвугілля» судитимуть

6 Квітня 2018 12:34
За зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та нецільового використання бюджетних коштів у великих розмірах (кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст. 364 та ч. 1 ст. 210 КК України) судитимуть генерального директора ДП «Волиньвугілля».

Нововолинським відділом Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області затверджено та скеровано до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях, повідомили у Волинській прокуратурі.

Правоохоронці встановили факти виплати протягом серпня-жовтня 2014 року за безпідставним наказом керівника підприємства його працівникам, яких довозили до місця роботи за кошти підприємства, компенсацій витрат за проїзд громадським та іншим транспортом у сумі майже 600 тис. грн.

Окрім того, в травні 2015 року посадовець незаконно витратив передбачені на інші цілі бюджетні кошти в сумі понад 1,1 млн. грн., виплативши заробітну плату працівникам шахти № 1 «Нововолинська», яка ліквідовувалася.

Невдовзі екс-керівник підприємства, котрий щиро розкаявся у вчиненому, та активно сприяв розкриттю злочинів, постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 6 Квітня 2018 14:03
Скiки дадуть тюрми?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus