USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Генплан Луцька має узгоджуватися з генпланами прилеглих сіл, – Луцька райрада

5 Червня 2009 12:27
Сесія Луцької районної ради 5 червня розглянула лист Луцького міського голови Богдана Шиби і дала на нього відповідь, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Голова Луцької районної ради Богдан Прус зачитав присутнім під час сесії лист Луцького міського голови, де той від імені Луцької міськради просить райраду погодити новий генеральний план міста. Пан Прус оприлюднив проект відповіді на це звернення пана Шиби.
 
За словами Богдана Пруса, вони підтримують ініціативу щодо розробки генплану обласного центру Волині, проте його погодження не належить до компетенції районної ради. Крім того, у тексті міститься рекомендація провести громадські слухання щодо нового генерального плану Луцька у приміських сільських радах.
 
На думку голови постійної комісії райради з гуманітарних питань Віктора Барана, проект відповіді «зам’яко звучить». Депутат вважає, що варто включити пункт щодо погодження генерального плану міста з генеральними планами або схемами забудови прилеглих сіл Луцького району Луцького району.
 
Голова постійної комісії Луцької районної ради з питань соціального захисту населення Юрій Сургент також обурювався новим генпланом Луцька: «Це що, має стертися з карти село Липини, Підгайці, Зміїнець?... Хай не будоражать людей». На думку пана Барана, у новому Генеральному плані не враховується багато реалій. Так, наприклад, об’їзну дорогу планують провести там, де зараз є оселі. Депутат Ростислав Кушнірук вважає, що «пан Шиба не дуже прислуховується до звернень громадян району».
 
Врешті, текст відповіді сесія районної ради прийняла з урахуванням пропозиції Віктора Барана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Червня 2009 13:26
а чого йому до громадян району дослухатись, йому земля треба яку б швиденько роздерибанить до кінця терміну, а там хоч трава не рости.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus