USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Генпрокуратура вручила підозру Чечетову за закони 16 січня

20 Лютого 2015 13:14
Колишньому депутату від Партії регіонів Михайлу Чечетову пред'явлено підозру у скоєнні злочину у зв'язку з прийняттям у парламенті законів 16 січня. Вирішується питання про запобіжний захід.

Про це повідомив начальник управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк, - інформує Газета.

Підозру Чечетову вручили сьогодні. "Він був одним із членів лічильної комісії. Вони підписали протокол лічильної комісії, яким фактично надали статус офіційного документа цим законам. А у нас за результатами розслідування є підстави вважати, що вони практично не були проголосовані, тобто, не було 226 необхідних голосів, але було оголошено, був складений протокол про те, що нібито таке голосування відбулося", - сказав Горбатюк.

Він також зазначив, що підозра вручена Чечетову особисто, він прийшов в прокуратуру для проведення слідчих дій. Також Горбатюк додав, що питання про обрання йому запобіжного заходу вирішується.

Нагадаємо, 16 січня 2014 під тиском Віктора Януковича, шляхом сумнівного голосування руками, більшість депутатів проголосували за пакет законів, які істотно урізують цивільні права і свободу ЗМІ. Ця подія відразу ж загострила протистояння Майдану і влади й призвело в підсумку до кривавої розв'язки масових протестів в Україні.

14 лютого був затриманий екс-керівник фракції ПР Олександр Єфремов. Його звинуватили у зловживанні службовим становищем за обтяжуючих обставин та службовому підробленні. За три дні звільнили під заставу. Проте відразу Єфремову вручили нове повідомлення про підозру. Цього разу — це розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Тривають судові слухання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЮЗІК Показати IP 20 Лютого 2015 13:26
Гідно !!! Це вони с*кі в усьому винні, просрали свою владу яка ним надана була, не втримали ситуацію - треба було нищити опозицію до останнего цвяха . а вони загравали - нехай зарай відповідають ...
Петро ЮЗІК Показати IP 20 Лютого 2015 16:19
Встань з колін, подумай про майбутьнє, не будь підстилкою, а клоуну "підрахуйському" шулеру давно потрібно за грати................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus