USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Генштаб скасував документ про дозволи на переміщення військовозобов’язаних, – Залужний

6 Липня 2022 17:12
Начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала скасував дію документа, який передбачає надання дозволів військовозобов’язаним на виїзд за межі місця проживання під час дії воєнного стану та оголошення мобілізації.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний:

«Начальником Генерального штабу Збройних Сил України з метою недопущення подальших маніпуляцій довкола цього питання прийнято рішення про скасування дії Порядку з відправленням на доопрацювання».

За словами Залужного, оновлений документ буде розроблено на основі змін до законів України та підзаконних нормативно-правових актів, які регулюють переміщення громадян в умовах воєнного стану.

Він зазначив, що «наявна законодавча база не враховує реалій сьогодення та не забезпечує ефективних мобілізаційних механізмів».

Залужний також закликав українців до «виконання свого конституційного обов’язку із захисту держави».

Раніше Президент Володимир Зеленський доручив головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному скасувати порядок отримання військовозобов’язаними дозволів на переміщення між областями України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Життя Показати IP 6 Липня 2022 17:56
Ооооу, то я нарешті зможу поїхати до своєї родини. Туди де ми вирішили мешкати так???
Життя Показати IP 6 Липня 2022 19:31
А що, мінусуємо бо жаба давить...зелена??? То дивіться аби не пенькнули від своєї убогої злості!!!
Міщанка Показати IP 7 Липня 2022 09:19
тобто норму закону, який вимагає прийняття генштабом таких підзаконних актів, як оцей Порядок, през не доручив скасувати? і тепер генштаб порушує діючий закон?
Анонім Показати IP 7 Липня 2022 09:53
не спішіть радіти. закон просто відправили на доопрацювання. а не скасували повністю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus