USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Герман одягла годинник за півмільйона. Фото

4 Червня 2010 12:40
Заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман «засвітила» новий діамантовий годинник «Franck Muller», вартістю 446 тисяч гривень.

Про це пише Gazeta.ua з посиланням на «ТаблоID».

Годинник, виготовлений з білого золота, належить до колекції «Master square». Видання відзначає, що цю модель важко знайти в інтернет-магазинах, зазвичай там пропонують скромніші моделі цієї серії - за 30-40 тисяч доларів.

У київському бутіку, де продають «Franck Muller» ціна моделі Герман сягає 466 тисяч гривень, тобто, 58 тисяч доларів.

Через свою помічницю Герман повідомила, що цей аксесуар їй подарували на день народження у 2010 році.

«Ганна Миколаївна внесе цей годинник у свою декларацію наступного року, бо такий порядок», - пообіцяла помічниця Герман.

Однак, відзначає видання, день народження заступник глави адміністрації Президента святкує 24 квітня. А годинник на її руці з’явився, як мінімум, на день раніше.

Свою нову прикрасу Герман публічно демонструвала на з’їзді Партії регіонів, що відбувся 23 квітня.


Видання також відзначає, що попереднім годинником Ганни Герман також був діамантовий «Franck Muller», але вартістю 50 тисяч доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus