USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Герою Іловайська з Волині вручили державну нагороду

11 Листопада 2015 08:52
Молодший сержант 51-ої окремої механізованої бригади Микола Оксенчук отримав медаль «Захиснику Вітчизни» вчора, 10 листопада, під час першій сесії об’єднаної територіальної громади у Велицьку Ковельського району.

Про це повідомили у Ковельській РДА.

Так, 10 листопада голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак побував у Велицьку та взяв участь в першій сесії об’єднаної територіальної громади. Під час засідання сесії Віктор Козак виконав почесну місію та вручив медаль «Захиснику Вітчизни» молодшому сержанту 51-ї ОМБ, справжньому патріоту рідної землі Миколі Васильовичу Оксенчуку, мешканцю села Кривлин.

Цієї нагороди боєць удостоєний відповідно до Указу Президента України №480/2015 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Микола Оксенчук здобував освіту в Ковельському професійно-технічному училищі №5, закінчив Національний транспортний університет у Києві. Після мобілізації до лав Збройних сил України Микола проходив підготовку у Володимир-Волинській окремій механізованій бригаді. Потім потрапив на схід держави, у район бойових дій.

Нагадаємо, під час трагічних подій під Іловайськом у серпні 2014 року зв’язок з бійцем перервався. Його ім’я певний час було у списках зниклих безвісти.

Як з’ясувалося – живий. У запеклому бою, під час «іловайського котла» був контужений, після чого лікувався в Луцькому гарнізонному військовому госпіталі.

Голова райдержадміністрації Віктор Козак подякував Миколі Оксенчуку за відвагу, проявлену у боротьбі з агресором, вірність військовій присязі, високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus