USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сім'ям загиблих волинських військових вручили нагороди

15 Липня 2015 17:36
14 нагород сім'ям загиблих в АТО військовослужбовців вручили у Володимирі-Волинському, – інформує сайт Нововолинської міської ради.

Так, під час свого візиту до міста зробив це особисто голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Урочисте вручення відбулося сьогодні у військовій частині Володимир-Волинської 14-ої механізованої бригади. Найвищі державні відзнаки отримували батьки, дружини та діти героїв України.

У звернені до рідних солдатів, які загинули, виконуючи громадянський обов’язок, голова ОДА сказав:

«Жодні відзнаки і нагороди не повернуть найдорожчих людей, але нехай вони стануть свідченням відваги, мужності та самопожертви Героїв. Ці хлопці назавжди залишаться у серцях і пам’яті містян прикладом справжнього захисника, відданого своїй державі і вірного своєму слову».

За особисту мужність та високий професіоналізм, що були проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили Дмитра Головіна та Ігоря Упорова з міста Володимира-Волинського, а також Миколі Ларіну з Устилуга, Руслану Голяновському з Горичева, Сергію Процю з Хотячева, Петру Сусвалю з Жовтневого.

Медаль «Захиснику Вітчизни» отримали родини майора Леоніда Полінкевича з Володимира-Волинського, Миколи Бондарука з Заріччя і Віталія Ліщука з Зорі.

Серед тих, хто отримував нагороди, були і матері загиблих в АТО військовослужбовцям із Нововолинська – Алла Попова, Галина Бугайчук та Катерина Бірюкова.



Також сьогодні посмертно за мужність і героїзм нагородили п’ятьох ковельчан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
антон Показати IP 15 Липня 2015 20:00
Що ж ти пан Гунчик однією рукою вручаєш нагороди,а другою забираєш в родин загиблих те що достойно зароблено нашими дітьми... Нічого.. Ще на колінах проситимеш прощення у родин загиблих.!
Луцьк Показати IP 15 Липня 2015 20:55
На фото 4 нагороди.
вова Показати IP 16 Липня 2015 10:49
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus