USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Герой Майдану після року лікування в США повернувся на Волинь

21 Червня 2015 11:11
Герой майдану Володимир Мовчан повернувся додому після року лікування в США, куди він потрапив завдяки допомозі волинських волонтерів. Цілий рік лікарі шпиталю Клівленд Клінік в США повертали Герою здоров'я.

Про це написала у Фейсбуці Людміла Савіна.

Нагадаємо, ковельчанин, батько двох дітей Володимир Мовчан, 1977 року народження, постраждав 20 лютого на Майдані — йому куля влучила в обличчя (кулеве поранення щелепи). У 12-й лікарні Києва Володі зробили надскладну операцію, потім переправили літаком до Польщі. Згодом волинські волонтери допомогли відправити його на лікування та реабілітацію до США.

«Жахливі болі, про які важко навіть згадувати, довелося пережити цьому чоловікові. Та він не зламався, витримав усе. Наслідки важкої травми голови ще довго будуть нагадувати про себе. Та все ж завдяки небайдужим людям в Україні та в США Володимир уже вдома, обіймає й цілує донечок та кохану дружину», - написала Людмила Савіна.

ГЕРОЙ МАЙДАНУ ВОЛОДИМИР МОВЧАН ПОВЕРНУВСЯ ДОДОМУ ПІСЛЯ РОКУ ЛІКУВАННЯ В США!!! Цілий рік лікарі шпиталю Клівленд Клінік...

Posted by Людміла Савіна on 19 Июнь 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
40а Показати IP 21 Червня 2015 12:47
Тепер нехай мобілізується замість мене. Мене на майдані не було.
анонім Показати IP 21 Червня 2015 20:05
О зараз він побачить завдяки майдану виріс рівень життя середня зарплата півмільйона гривень два робочі дні в тиждень освіта медицина все безкоштовне...
Лучанин Показати IP 23 Червня 2015 15:36
О почали скіглити путінські підстілки (40а, анонім), не подобається нах в рассею, чи лугандондію, там все добре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus