USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Герої, які рятують життя важкою працею: у Луцьку вітали медичних працівників

18 Червня 2021 15:24
Сьогодні у Палаці культури міста Луцька відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

Про це пишуть на сайті Луцькради.

«Дозвольте щиро привітати із прийдешнім професійним святом та подякувати за вашу надзвичайно необхідну працю, ваш професіоналізм, відданість дуже непростій роботі. Безліч пацієнтів приходить до вас із своїми проблемами, і ті емоції, які ви переживаєте щодня, є непростими.

Я дякую вам за те, що наше місто гідно зустріло виклик пандемії коронавірусу. За те, що ми найкритичніші моменти пройшли достойно та, в порівнянні з іншими містами, з найменшими втратами. Зустрівшись з цим викликом, ви не зробили крок в сторону, крок назад, ризикуючи своїм життям та здоров’ям, ви рятували інших.

Щиро бажаю, щоб за те добро, відданість, чуйність, бажання допомагати людям, Господь повертав вам добром, гарним настроєм, успіхами у вашому житті, здоров’ям. Я гордий, що в нашому місті є потужна галузь охорони здоров’я, що в нас працюють справжні професіонали, які вболівають за свою справу», - привітав присутніх Луцький міський голова Ігор Поліщук.
Потому він вручив Почесну грамоту міського голови з нагоди Дня медичного працівника.
Також медиків привітала голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода. Вона зазначила, що працівники галузі охорони здоров’я - справжні герої, що рятують життя наполегливою, тяжкою працею.
Ну, а зі сцени для глядачів лунали урочисті вітання від мистецьких колективів нашого міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Карантин Показати IP 21 Червня 2021 11:29
Карантин він такий, медики, влада показує приклад як поводитися в цей період

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus