USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Героїнею нового кліпу Alyona Alyona стала жінка, яку побили і намагались зґвалтувати у потязі

11 Вересня 2020 12:07
Співачка Alyona Alyona випустила кліп на пісню «Сумно», яку присвятила жертвам насильства. Головною героїнею стала Анастасія Лугова, яку на початку серпня невідомий чоловік жорстко побив у поїзді та намагався зґвалтувати.

Про це пише Бабель.

«Та сама дівчина, на долю якої випало випробування. Вона була жорстоко побита на очах у маленького сина, у потязі Маріуполь-Київ. Ця історія, що чіпляє за саме серце, що западає прямо в душу і щимить. Ця історія для тих, хто потрапляв в таку ситуацію або стикався зі схожими проблемами», – наголосила Alyona Alyona в Instagram.

Співачка закликала тих, хто пережив насилля чи став його свідком, – не мовчати.

Співачка також додала телефони гарячої лінії для допомоги жертвам насильства: 116 123 і 0 800 500 335, і телефони дитячої гарячої лінії: 116 111 і 0 800 500 225.
Переглянути цей допис в Instagram

Настя @nastyalugova — головна героїня мого нового відео «Сумно». Та сама дівчина, на долю якої випало випробування. Вона була жорстоко побита на очах у маленького сина, у потязі Маріуполь-Київ. Ця історія, що чіпляє за саме серце, що западає прямо в душу і щимить. Ця історія для тих, хто потрапляв в таку ситуацію або стикався зі схожими проблемами. Ця історія вчить. Не мовчіть! ⠀ Я завжди вкладаю в пісні те, що лежить глибоко в душі. Цей трек — не виключення. Але, переслухавши його декілька разів, в мене народився другий куплет, в якому я передала суміш емоцій від побаченого під час роботи у соціальній службі. ⠀ Крізь мене проходили різні історії, в яких люди страждали, боялися, боролися за життя і за дітей, намагалися бути почутими. І можна було довго коперсатися в кожній історї, прояснюючи подробиці подій, але ясним завжди залишався один факт — ніхто ні за яких обставин не має права вчиняти насилля над будь-якою особою. ⠀ Більшість із них боялися говорити про фізичні розправи над собою. Тому для мене великим вчинком є згода Анастасії взяти участь у зйомках, бо вона як ніхто розуміє зміст мого тексту. Вона не мовчала! І я закликаю кожну людину, яка пережила насилля над собою чи стала його свідком: розкажіть про це, не мовчіть про це! Адже якщо хоч одне життя буде врятовано — це вже велике досягнення 🙏🙏🙏 Опублікуйте в себе це відео, поділіться своєю історією, якщо така є, або просто допоможіть привертути увагу до теми соціальної байдужості, під тегами #сумнотак #немовчипронасилля Не мовчіть! ⠀ ТЕЛЕФОН ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ З ПОПЕРЕДЖЕННЯ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА: 📱116 123 ☎️0 800 500 335 ⠀ ТЕЛЕФОН НАЦІОНАЛЬНОЇ ДИТЯЧОЇ ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ: 📱116 111 ☎️0 800 500 225

Допис, поширений Альона (@alyona.alyona.official)

Нагадаємо, Анастасія Лугова стала жертвою нападника 31 липня. Невідомий чоловік, вдягнений лише у труси, зайшов до купе, де перебувала жінка зі своїм семирічним сином, сильно побив її та намагався згвалтувати.

Коли потяг прибув до столиці, кривдника затримали правоохоронці. Солом’янський районний суд Києва відправив Віталія Рудзька на два місяці за ґрати без права виходу під заставу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus