USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Чоловік, який жорстоко побив та намагався зґвалтувати жінку у потязі, помер у СІЗО

20 Квітня 2021 15:29
Чоловік, який влітку 2020 року жорстоко побив та намагався зґвалтувати жінку в потязі «Київ-Маріуполь», помер у слідчому ізоляторі.

Про це пише Українська правда.

«Друзі, дещо важливе хочу повідомити! Суд перенесли у зв’язку зі смертю обвинувачуваного. Нам повідомили, що Рудзько Віталій помер 13-го квітня.

Не буду занадто емоційною, але хочу сказати, що страх, в якому я жила ввесь цей час; переживала, що буде, коли Рудзько вийде; чи знайде він мене; як далі жити... Так от – цей страх помер разом з ним! Але хочу підкреслити, що це не кінець моєї справи. Мене це не зупинить! Ми і надалі будемо відстоювати в суді мої права, тому що за те, що сталося, має нести відповідальність не лише він», – йдеться у дописі постраждалої Анастасії Лугової у соцмережах.

За словами Лугової, вона хоче створити прецедент, який щось дійсно зрушить в системі безпеки пасажирів.
У столичній прокуратурі уточнили, що 10 квітня чоловік був госпіталізований із СІЗО до лікарні у зв’язку з погіршенням стану здоров’я. 13 квітня він помер.

Читати ще: Кривдник, який намагався зґвалтувати жінку в потязі, запропонував їй путівку в Єгипет. Йому загрожує до 5 років ув’язнення

«Попередньо, смерть природня, внаслідок хвороби, тілесних ушкоджень у нього не було. Подальша доля кримінального провадження у зв’язку зі смертю підозрюваного буде вирішена на наступному судовому засіданні 19 травня 2021 року», – повідомила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець.

Нагадаємо, Анастасія Лугова під час подорожі з Запоріжжя до Києва стала жертвою нападника 31 липня. Невідомий чоловік, вдягнений лише у труси, зайшов до купе, де перебувала жінка зі своїм семирічним сином Захаром, заблокував двері, сильно побив її та намагався зґвалтувати.

На крики жінки в потягу ніхто не відреагував, окрім сина, який почав плакати й тим самим врятував маму. Зловмисник зупинився, забрав жінку до сусіднього купе, де роздягнувся повністю та продовжив наругу. Коли Захар заплакав удруге, жінка хитрощами вийшла заспокоїти дитини, схопила сина й чимдуж побігла до провідниці.

Коли потяг прибув до столиці, кривдника затримали правоохоронці. Солом’янський районний суд Києва відправив Віталія Рудзька на два місяці за ґрати без права виходу під заставу.

Читайте також: Син побитої у поїзді жінки ходить до психолога та боїться залишатися наодинці
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Glover Показати IP 20 Квітня 2021 15:38
Забили!
Юра Рабон Показати IP 20 Квітня 2021 15:46
У фейсбуці розписано, що його опустили і не раз, так що все закономірно
Дєд до Юра Рабон Показати IP 20 Квітня 2021 17:14
Хто його опустив би? Там такі ж сидять. Що за сподівання на зеківську справедливість?
Анонім Показати IP 20 Квітня 2021 18:21
Фото на Ківу схоже :)
Точно Показати IP 20 Квітня 2021 18:22
Гарна новина.
Вася Олика ПЛ Показати IP 20 Квітня 2021 18:47
Опускають по їншим причинам і стаття КК тут ролі не грає ...
СБУ Показати IP 21 Квітня 2021 09:14
От Вам І вирок!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus