USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гість із «Ібіци» виступив у Луцьку

28 Липня 2008 14:51
У луцькому нічному клубі «Золото» виступив ді-джей із Кременчука, який є постійним гостем одеського клубу «Ібіца», – інформує 28 липня репортер «Волинських Новин».
Кременчуцький ді-джей виступав у Луцьку вперше. За словами Андрія Мовчана (DJ Andrew Slim), пограти у «Золоті» йому запропонували місцеві ді-джеї та Олег Колор (DJ Kolor), який працював на вечірці у цьому клубі. DJ Andrew Slim зазначив, що луцький клуб є досить цікавим, а з такою потужною атмосферою йому доводилося стикатися нечасто.
Виступ тривав приблизно три години, впродовж яких виконувалося багато популярних хітів і просто драйвової музики. Андрій Мовчан грав у стилі Vocal-house, electro-house, evro-house. За словами кременчуцького ді-джея, основний акцент він робив на публіку та намагався не тримати одного темпу, а грати з розрахунком на відвідувачів клубу «Золото».
Довідково:
Андрій Мовчан є резидентом клубу «Зебра» в місті Кременчузі. У серпні він планує провести Free-party поблизу місця «дислокації» всесвітньовідомого фестивалю клубної музики «Каzантип».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus