USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Гнідавський цукровий завод блокуватимуть, якщо він не вирішить проблему смороду

26 Червня 2019 11:16
Якщо підприємство не вживатиме заходів з ліквідації нестерпного смороду, який поширюється від фільтраційних полів, його блокуватимуть депутати та представники громади міста.

Про це йшлося під час пленарного засідання 58-ї сесії Луцької міськради 26 червня.

Як зазначив радник міського голови Ігор Поліщук, на жаль, без згоди з громадою міста на території сусідньої ОТГ запустили в роботу біоетанольний завод, якому дали дозволи на роботу в Мінекології.
У 2017 році міська влада зайнялася питанням предметно, знайшла хіміка, який запропонував заводу дієве рішення проблеми. Спочатку підприємство користувалося його послугами, а згодом припинило, щоб економити кошти.

Вчорашня заява цукрового заводу про те, що вони не зливали і не зливають мелясну барду на поля фільтрації, а відповідно до договорів постачають її сільгосппідприємствам, зі слів депутата, цинічна та брехлива.

Якщо не буде реагування з боку Мінекології, ОДА та СБУ, депутати міськради готові разом з громадою блокувати завод та вимагати припинення його діяльності. Якщо підприємство не може впоратися з проблемою, з його слів, таке підприємство потрібно закривати.

Пропозицію з блокування заводу підтримали представники різних фракцій міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 26 Червня 2019 12:04
а куди подівалися "патрійоти" у камуфляжі ....чи "патрійоти" відстоюють інтереси громади тільки за гроші?
777 до Анонім Показати IP 26 Червня 2019 13:02
Именно так и на этот раз заплатила им наверное другая сторона. сахаром.
Аноніму до Анонім Показати IP 26 Червня 2019 15:58
Може бурштин копають, бо контрабандні вивезення вони теж не пікетують - мовчать!
Луцьк до Анонім Показати IP 27 Червня 2019 09:13
А вони якісь дивні - на київщині стався інцидент - пікетувати треба НАШИХ копів, написи на асфальті, фаєри і т.д., а тут СВОЇХ жителів міста щемлять - підвищують плату за проїзд, скасовують маршрути громадського транспорту, от тепер труять тим смородом, так, що на КОВЕЛЬСЬКІЙ з макршрутки вже чути - і ТИША. Дивні такі активісти, одним словом...
колік Показати IP 26 Червня 2019 15:02
на львівський знову смердить
кілок до колік Показати IP 26 Червня 2019 19:36
куплєйте протівогази!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus