USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гнідавський завод просять прибрати за собою

24 Вересня 2014 17:37
Під час сезону переробки цукрових буряків навколишня територія потопає у смітті.

Про це стало відомо під час засідання 64 чергової сесії міської ради сьогодні, 24 вересня.

Нормальних умов доставки сировини до цукрового заводу досі немає. І хоч завод сплачує податки в бюджет Луцького району, та прибирати за водіями, які привозять вантажі, доводиться місту.

Депутат міськради Наталія Бунда звернула увагу на те, що водії вантажівок, які привозять сировину і чекають своєї черги, викидають сміття на узбіччя. Також на цій території немає біотуалетів, хоч людям доводиться часом довго чекати на території, прилеглій заводу.

«Завод платить податки в район, а прибирає місто. Тому прошу звернутися до керівництва цукрового заводу встановити контейнери для сміття, біотуалети і навести лад на території», - зазначила вона.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 24 Вересня 2014 18:28
Чому ДАЇ не виконує свою роботу,не штрафує водіїв ?
чому до дідо Показати IP 24 Вересня 2014 20:43
за що?
олексій Показати IP 24 Вересня 2014 22:44
вантажівки великими чергами постійно стоять на узбіччі біля заводу, ввечері це величезна колона із ввікмненими фарами і сліплять і дорогу займають.Розминутись із зустрічним транспортом складно- нічого не видно.Водії вантажівок не звертаючи увагу на автівки що рухаються як мурахи повзають і оправляються прямо на узбіччі.Багато бруду,який під час дощу перетворюється на величезну багнюку.Чим мешканці мікрорайону заслужили таке?
заводу Показати IP 25 Вересня 2014 07:33
нехай мартиняк прибере по програмі чисте село а то платить тут за піар і коментувати не можна..
цукровий завод Показати IP 25 Вересня 2014 07:51
Брудно, як в помийній ямі. Нехай прибере Бондарук і той пі*ар з довгими, як сосульки, патлами, що сидить на Коперніка (його шеф).
Юра Показати IP 25 Вересня 2014 22:20
Завод платить податки,а район нічого не робить ні дороги, ні урни. Ганьба владі району !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus